Το «Rising Star Greece» στον ΑΝΤ1!

Ο ΑΝΤ1 για άλλη μια φορά πρωτοπόρησε και έφερε στη ελληνική τηλεόραση το πιο διαδραστικό show που έγινε ποτέ!   Το Rising Star κάνει την επίσημη πρεμιέρα του την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 στις 21.00, ενώ την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, έγινε το Live test, το οποίο στέφθηκε με επιτυχία!!!

Τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν και να καθοδηγήσουν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας.

gossip-tv-gr-ris_2_140013_11

Το ιδιαίτερο στοιχείο του συγκεκριμένου show είναι ότι τον πρώτο λόγο έχουν τώρα οι τηλεθεατές και ψηφίζουν live τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη για να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού μέσω της εφαρμογής “Rising Star Greece”.

Το show θα πραγματοποιηθεί  σε 18 live επεισόδια. Στην πρεμιέρα της Κυριακής θα δούμε τους διαγωνιζόμενους πίσω από έναν μεγάλο ψηφιακό τοίχο, χωρίς οπτική επαφή με το κοινό και τους κριτές. Κάθε φορά που κάποιος  τηλεθεατής θα δίνει θετική ψήφο στον εκάστοτε τραγουδιστή, η φωτογραφία του θα εμφανίζεται  στον ψηφιακό τοίχο.  Όταν οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν το απαιτούμενο ποσοστό, τότε αυτομάτως ο τοίχος ανεβαίνει, ο διαγωνιζόμενος βλέπει το κοινό και τους κριτές και περνάει στο επόμενο στάδιο του show. Η ψήφοι του κοινού θα είναι αυτές που θα βοηθήσουν τον κάθε παίκτη να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς η ψήφος του κάθε κριτή αντιστοιχεί μόνο στο 7% του τελικού ποσοστού.

Οι κριτές έχουν ήδη συναντηθεί με τεράστιο αριθμών παικτών και έχουν επιλέξει τους καλύτερους για να σταθούν πίσω από τον ψηφιακό τοίχο και να πείσουν το κοινό με τις φωνητικές τους ικανότητες.

Την παρουσίαση του show έχει αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ μαζί του θα είναι η Καλομοίρα, η οποία και τραγούδησε στο Live test όπου σηκώθηκε για πρώτη φορά, με τις ψήφους του κοινού μέσω της εφαρμογής «Rising Star Greece”, ο τοίχος.

12_04_2016_22_37_23

Ο μεγάλος νικητής του ελληνικού Rising Star θα λάβει ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας 35.000€ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας