Η Μελίνα Μακρή …εκτός Vegas!!!

Μια μεγάλη αλλαγή είδαμε να συμβαίνει πριν λίγο καιρό από το πολύ πετυχημένο συγκρότημα «Vegas». Το τρίπτυχο «Μελίνα- ZeRaw- DJ Airth», προς μεγάλη έκπληξη του κοινού, έσπασε τις δυνάμεις του, καθώς η Μελίνα Μακρή διέκοψε τη συνεργασία της με τους Vegas και αντικαταστάθηκε από την Κατερίνα Κουκουράκη.

maxresdefault

Όπως δήλωσαν τα αρσενικά του συγκροτήματος, δεν θεωρούν την αποχώρηση της Μελίνας ως διάλυση τους, αλλά ως μια εξέλιξη, μία ανανέωση, ένα refreshment. Η νέα γυναικεία φωνή φαίνεται αρκετά ικανή, όπως διαπιστώνουμε και από το νέο τραγούδι που έσπευσαν να βγάλουν οι Vegas, προφανώς για να δείξουν την αλλαγή. Ωστόσο, η πορεία της Μελίνας μέσα στο συγκρότημα αφήνει μια μεγάλη πρόκληση στην Κατερίνα Κουκουράκη για το αν θα μπορέσει να την αντικαταστήσει επάξια.

vegas-katerina-people-171-1

Η Μελίνα Μακρή, όπως έχουμε μάθει, άφησε το συγκρότημα, καθώς επιθυμεί να ξεκινήσει μια διαφορετική πορεία μόνη της. Ήδη πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το νέο solo κομμάτι της «Δεν σε ξεχνώ». Ο ZeRaw και ο DJ Airth δήλωσαν πως χαίρονται για την πορεία της Μελίνας και θεωρούν την κάθε επιτυχία της ως επιτυχία όλων. Τόνισαν, μάλιστα, πως δεν τέθηκε απολύτως κανένα θέμα σύγκρουσης, αλλά πως και αυτοί βλέπουν την αλλαγή ως μία ανανεωμένη εικόνα των Vegas με νέο ύφος και νέους ήχους.

Μ. Γκαμπέλης

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας