Η Ζωή Γαβριηλίδου είναι η νέα Κοσμήτορας της Σχολής Κλασικών & Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ

Μετά τις  εκλογές της Κοσμητείας της Σχολής Κλασικών & Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ στις 2 Νοεμβρίου 2017, νέα Κοσμήτορας αναδείχθηκε η Καθηγήτρια Γλωσσολογίας και μέχρι πρότινος  Πρόεδρος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας, κα. Ζωή Γαβριηλίδου.

Η κα.  Γαβριηλίδου είναι χωρίς αμφιβολία από τις πιο δραστήριες Προέδρους που έχουμε δει, προσπαθώντας πάντοτε να δώσει το μέγιστο για το Τμήμα και τους Φοιτητές της.

Και όπως φάνηκε από τις εκλογές, και οι Καθηγητές της Σχολής διατηρούν την ίδια άποψη, αφού εμπιστεύτηκαν την κα. Γαβριηλίδου με την ψήφο τους για τη θέση της Κοσμήτορος.

Η Ζωή Γαβριηλίδου μετά την εκλογή της δήλωσε στην «Πατρίδα» τα εξής: «Ο αριθμός των συναδέλφων που συμμετείχαν και με ψήφισαν στην εκλογική διαδικασία καθιστά τη θέση μου και την ευθύνη που έχω απέναντι τους πάρα πολύ σημαντική, γιατί το ποσοστό ήταν εξαιρετικά μεγάλο. Αυτή τη σύμπνοια, βέβαια, την οφείλουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό και στη θητεία του πρώην Κοσμήτορα, Κώστα Χατζόπουλου, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά. Δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω να αναβαθμίσω την έρευνα που γίνεται στη Σχολή Κλασικών & Ανθρωπιστικών Σπουδών. Θα κυνηγήσω μέσα από συνέργειες μελών ΔΕΠ να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε σημαντικά ερευνητικά έργα. Επίσης, θα προσπαθήσω να αναδείξω απόφοιτους της Σχολής μας, οι οποίοι κατέχουν σημαντικές θέσεις, να τους αναγάγω σε μοντέλα για τους υπόλοιπους φοιτητές, ώστε αυτοί να είναι περήφανοι για τη Σχολή στην οποία φοιτούν.»   

Ευχόμαστε στην Νέα Κοσμήτορα καλή και δημιουργική θητεία!!!

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας