Με το μάτι της Πατρίδας (Πικάντικο)

Δυομιση εβδομάδες πριν την ώρα της κάλπης και ας δούμε τι εγκυμονεί…όχι η κάλπη …αλλά η προεκλογική εκστρατεία στην Ροδόπη.  Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην πιάτσα είναι μακράν η πιο κουτσομπολίστικη αλλά και πιπεράτη περίοδος εκλογών στην περιοχή μας.

 

Σταχυολογώ  τις πιο πικάντικες

Τάδε Υποψήφιος :Ψήφισε με και σου έχω δώρο μια κοπέλα για τρίο! Ω yes. Αδιευκρίνιστο τι φύλου θα είναι τα 2 άλλα άτομα της ερωτικής πράξης.

Δείνα Υποψήφιος: (Διάλογος με την γυναίκα του)  Όχι μωρό μου δεν είναι αυτό που σου περνάει από το μυαλό, η ψήφος κερδίζεται ευκολότερα  στα κρεβάτια ή τα πίσω καθίσματα των αυτοκινήτων.  Οι δε πιο πικρόχολοι λένε ότι προβλέπουν διπλό διαζύγιο …και με την γυναίκα του και με το κόμμα του

Χ υποψήφιος. Μανάρι μου θα σε λούσω στα λεφτά

Ψ υποψήφιος : Ο Σπαλιάρας δεν πιάνει μία μπροστά μου

 

Βρε τους άτιμους τι σκέπτονται και λένε…τους κουτσομπόληδες εννοώ…γιατί ένας σοβαρός υποψήφιος βουλευτής δεν μπορεί να λέει ή να γράφει τέτοια πράγματα. Ή λέτε να υπάρχουν 2-3 που μπορούν; Μπαααα με τίποτα!

 

Όχι πείτε μου …με τι άλλο να ασχοληθεί ο μέσος ψηφοφόρος σήμερα εκτός από τα κουτσομπολιά; Αν ο τάδε ή ο δείνα λέει ότι θα κάνει την Ροδόπη παράδεισο όταν εκλεγεί; Αυτά τα ακούει από την ώρα που γεννήθηκε και ξέρει ότι παράδεισος και Ροδόπη είναι αντίθετες έννοιες …και απλά στην κάλπη επιβραβεύει ή αποδοκιμάζει αυτούς που αποδεδειγμένα έκαναν το όποιο έργο στο νομό ή αποδεδειγμένα δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

 

Όταν μετά από Χ Ψ χρόνια αποσυρθεί η τωρινή γενιά πολιτικών.. μπορούν άνετα να ξεδιπλωθούν τα νέα οράματα των υποψηφίων…τα οποία όμως και πάλι θα παραμείνουν οράματα …μια που αποφάσεις παίρνονται πάντα στην Αθήνα και εκεί έχουν μαύρα μεσάνυχτα για την Θράκη ή απλά κάνουν πως ενδιαφέρονται αλλά δεν τους νοιάζει καθόλου.

 

Όσο για εμάς τους πολίτες αν θέλουμε την προκοπή του τόπου και τη δικιά μας …ας κοιτάξουμε ποια τα ενδιαφέροντα  και οι επενδύσεις των αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη και ας προσπαθήσουμε ως νομός να προσελκύσουμε ή (και γιατί όχι )να δημιουργήσουμε  μερικές  βοηθητικές επιχειρήσεις ώστε να μπούμε για τα καλά στον χάρτη της ανάπτυξης. Βαρύνουσα σημασία θα έχει η παραλιακή μας ζώνη η ειδικευμένη πρωτογενής παραγωγή και οι μεταφορές.

 

Περιττό να τονίσω ότι είναι εγκληματικό για την Θράκη να ψηφιστούν κόμματα τα οποία είναι ταγμένα ξεκάθαρα ενάντια στην τεράστια  προσπάθεια η Θράκη να γίνει κεντρική πύλη εισόδου της Μεσογείου προς τις χώρες της βορείου Ευρώπης και ειδικά της Βαλτικής …. Και ο νοών νοεί τω

Εγγραφείτε στο Newsletter μας