45+1 κλικ από το 1ο Thraki Bike Festival

Το 1ο Thraki Bike Festival πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής με διοργανώτρια της Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης. Ένα φεστιβάλ ποδηλασίας, που από ιδέα ελπίζουμε να γίνει θεσμός.

Η εκδήλωση, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων ποδηλατών, από την Ελλάδα αλλά και από γειτονικές χώρες, περιείχε διαδρομές εντός και εκτός πόλεις. Η πρώτη διαδρομή αφορούσε παιδιά 2-12 ετών, η δεύτερη ήταν διαδρομή 60 χλμ. και η τρίτη ήταν διαδρομή 5 χλμ. στο δίκτυο ποδηλατοδρόμων Κομοτηνής.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, κ. Νίκος Τσαλικίδης, η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ, κα. Νατάσσα Λιβεριάδου, ο Πρόεδρος των ΑΧΕΠΑ, κ. Γιάννης Τζαμπάζης, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ, κ. Ανέστης Βαφειάδης, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η δημοσιογράφος, κα. Νατάσσα Βαφειάδου.

Τα δύο τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης, ο Κώστας Μπανιώτης, Κομοτηναίος «ασημένιος» άλτης, που χάρισε στην πόλη μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση, αλλά και Κομοτηναίος αθλητής ποδηλασίας  Χαρούν Μολλά, βρέθηκαν στην εκδήλωση και απέδωσαν και αυτοί τα βραβεία στους τερματίσαντες.

Το THRAKI BIKE FESTIVAL οργανώνεται με τη στήριξη της Σ.Ε.Φ.Α.Α του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού Κομοτηνής, της 29 Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού, της 21ης Ταξιαρχίας ΧΧΙ ΤΘΤ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης –Τμήμα Τροχαίας, του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, του  ΕΚΑΒ ,της  Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης, του Ποδηλατικού Συλλόγου «Θράκας Ιππέας», του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Κομοτηνής.

Χορηγοί της εκδήλωσης  υπήρξαν πολλοί, προσφέροντας σημαντικά δώρα στους τυχερούς.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας