3ο τουρνουά μπάσκετ «3 με 3» στην πλατεία της Κομοτηνής

Στα πλαίσια των αθλητικών του δράσεων το 2014, ο ΓΑΣ ‘‘ΚΟΜΟΤΗΝΗ’’, διοργανώνει το 3ο τουρνουά μπάσκετ «3 με 3», το Σάββατο, στις 31 Μαΐου 2014, στην Κεντρική πλατεία της Κομοτηνής. Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το έτος 2000 έως και το έτος 2007 (7-14 ετών). Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από τρία έως τέσσερα άτομα και μπορεί να είναι ομάδα σχολείου ή σωματείου ή απλά μία παρέα!
Οι ομάδες παίζουν και συνεχίζουν να παίζουν, όσο κερδίζουν, με το σύστημα διπλού αποκλεισμού. Θα υπάρχουν δώρα για τους νικητές και τους φιναλίστ, ενώ σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα δοθούν μπλουζάκια, σάντουιτς και δροσερό τσάι. Επίσης την ίδια ώρα θα παίζει μουσική ένας dj,. γιατί συγχρόνως θα υπάρχει και διασκέδαση με χορό. Δηλώσεις συμμετοχής με ατομικό κόστος 5€, καθημερινά στο 6974826640 καθώς και στο κατάστημα adidas, ενώ τα απογεύματα στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο.
Όσοι αγαπούν το μπάσκετ, την παρέα και τη διασκέδαση, αλλά και όσοι θέλουν να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες από κοντά δεν έχουν παρά να επισκεφτούν την κεντρική πλατεία Κομοτηνής το Σάββατο στις 31 Μαΐου και να συμβάλλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης, απλά με τη συμμετοχή τους! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας