22η «Διαφορετική» Εθελοντική Αιμοδοσία του Τ.Ε.Φ.Α.Α, Δ.Π.Θ.

Η 22η Εθελοντική Αιμοδοσία του Τ.Ε.Φ.Α.Α, Δ.Π.Θ., θα είναι αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες. Δε θα γίνει στο χώρο μας. Δε θα γίνει με αυθόρμητη προσέλευση κόσμου. Δε θα έχει όλες τις δράσεις που λάμβαναν χώρα τα προηγούμενα χρόνια. Όμως.. θα γίνει.

Ειδικά τη χρονιά αυτή καθίσταται πιο σημαντική από ποτέ η διεξαγωγής της. Πιστοί στα πιστεύω μας και στις αρχές του εθελοντισμού, θα πραγματοποιήσουμε την ετήσια αιμοδοσία μας, φροντίζοντας για όλες τις συνθήκες της ασφαλούς διεξαγωγής της.

Την Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020, από τις 09:00-13:00, με καθορισμένο «ραντεβού», και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, η δράση θα διεξαχθεί στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως αιμοδότες, θα πρέπει να δηλώσουν την πρόθεσή τους και να ορίσουν, με τους διοργανωτές, την ώρα προσέλευσής τους Τμήμα Αιμοδοσίας (τηλέφωνο επικοινωνίας για καθορισμό της ώρας προσέλευσης: 6949 447740).

Τη διοργάνωση της Αιμοδοσίας έχουν αναλάβει και αυτήν τη χρονιά οι φοιτητές/τριες της Ειδικότητας Αθλητικού Τουρισμού και Αναψυχής σε συνεργασία με την καθηγήτριά τους, Ε. Τσίτσκαρη.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας