12-18 Νοεμβρίου θα “τρέξει” η Πιστοποίηση της ΜΟΔΙΠ του Δ.Π.Θ.

Από τις 12 έως τις 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία πιστοποίησης της Μονάδας Διασφάλισης της Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, σύμφωνα με έγγραφο που έλαβε η πρυτανεία, όπως μας ενημέρωσε μέσα από τη συνάντηση της νέας διοίκησης με τα Μ.Μ.Ε. η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, κα. Γαβριηλίδου Ζωή.

Η ΜΟΔΙΠ αποτελεί ένα συμβουλευτικό όργανο για τη διοίκηση του Πανεπιστημίου το οποίο, μέσα από το συντονισμό των διαδικασιών εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των ακαδημαϊκών και διοικητικών μονάδων του Ιδρύματος, συγκεντρώνει πολύτιμες πληροφορίες για τα ισχυρά και τα αδύνατα σημεία του Πανεπιστημίου και εισηγείται βελτιώσεις με γνώμονα τη διασφάλιση υψηλού επιπέδου ποιότητας υπηρεσιών προς τους φοιτητές και το ανθρώπινο δυναμικό του Ιδρύματος, καθώς και την ευρύτερη κοινωνία.

Η ΜΟΔΙΠ του ΔΠΘ έχει συντονίσει στο παρελθόν τις εσωτερικές και εξωτερικές αξιολογήσεις όλων των Τμημάτων και Σχολών του ΔΠΘ, τις εσωτερικές αξιολογήσεις καθώς επίσης και την εξωτερική αξιολόγηση του Ιδρύματος η οποία πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο 2015 με ιδιαίτερα θετικό αποτέλεσμα.

Το επόμενο διάστημα θα μπορέσετε να ενημερωθείτε αναλυτικά μέσα από τη σελίδα της ΜΟΔΙΠ του Δ.Π.Θ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας