Πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Tai Chi Chuan με τίτλο ‘Δημόκριτος ο Αβδηρίτης της Θράκης’

Το Εργαστήρι Τάι Τσι Τσουάν της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης διοργανώνει και σας προσκαλεί στο:

Πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Tai Chi Chuan με τίτλο ‘Δημόκριτος ο Αβδηρίτης της Θράκης’ Φιλοσοφία – η γλώσσα πολιτισμού μεταξύ Δύσης και Ανατολής

Μία διεθνή συνάντηση με την συμμετοχή εκπαιδευτών και φίλων του Τάι Τσι από την Ευρώπη και τα Βαλκάνια με σκοπό την εκπαίδευση, την ανταλλαγή εμπειριών των μελών της και της γνώσης τους στην κινεζική κινητική τέχνη καθώς και την διερεύνηση της μέσω της Φιλοσοφίας με προσέγγιση στο έργο του Δημόκριτου του Αβδηρίτη.
Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στους χώρους και τις υπαίθριες εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου ‘ΑΓΡΙΑΝΗ’ στην Ξάνθη στις 26-28 Μαίου 2017 με έναρξη την Παρασκευή το μεσημέρι και λήξη την Κυριακή.
Περιλαμβάνει σεμινάρια άσκησης στο Ται Τσι και το Τσι Γκονγκ για όλα τα επίπεδα αρχαρίων μέχρι προχωρημένων, διαλέξεις Φιλοσοφίας από ειδικούς, ανοιχτές προς το κοινό με αποκορύφωση ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα το Σάββατο βράδυ όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων επιδείξεις των καλεσμένων και μελών του φεστιβάλ.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην υπεύθυνη του Εργαστηρίου κυρία Χατζηπαναγιώτη Έμη (τηλ. 6977560795) και την Γραμματεία της ΦΕΞ στο τηλ. 25410-25421.
Ιστολόγιο του Φεστιβάλ.
http://taichifestivaldemocritusofabdera.blogspot.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας