Φυτρώνουν φιλοκυβερνητικά sites…άρα για κάτι ετοιμάζονται

Το ότι η κυβέρνηση άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο με την προκήρυξη αδειοδότησης 4 τηλεοπτικών σταθμών είναι το ένα δεδομένο στην προσπάθεια ριζικής αναδιάρθρωσης του χώρου των Μ.Μ.Ε.
Αλλαγές προβλέπονται και στο χώρο του έντυπου τύπου…με την οικονομική κρίση να έχει φέρει σε απελπιστική κατάσταση σχεδόν το σύνολο των εφημερίδων…πλην μερικών που κάνουλες εισροής χρημάτων(από ποιους άραγε;)παραμένουν ανοιχτές στο έπακρο.
Το τελευταίο καιρό βλέπουμε αλλαγές και στο διαδίκτυο με τις ιστοσελίδες ενημέρωσης να ξεφυτρώνουν η μια πίσω από την άλλη. Περιέργως η συντριπτική τους πλειοψηφία προβάλει το κυβερνητικό έργο(;) επαινώντας παράλληλα Τσίπρα Καμμένο και λοιπούς….ενώ δε λείπει και η άμεση στήριξη και προβολή στελεχών τα οποία δηλώνουν πως πρόσκεινται στο νεοκαραμανλικό μπλοκ…θέλοντας έτσι να δημιουργήσουν έμμεσο εσωκομματικό πρόβλημα στην Ν.Δ. και στην δυναμική προς την εξουσία που αναπτύσσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας δημοσκοπικό προβάδισμα άνω των 10 ποσοστιαίων μονάδων.
Ενδιαφέρον επίσης στοιχείο είναι πως αυτά τα αυτοαποκαλούμενα νεοκαραμανλικά στελέχη…όχι μόνο δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται την διχαστική παγίδα που επιχειρεί να στήσει ο κυβερνητικός συνασπισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προς την Ν.Δ. αλλά αντιθέτως σπεύδουν με χαρά- για να μην πω επιδιώκουν- να λάβουν μέρος στο όλο εγχείρημα.
Τι διαπιστώνουμε; Πως οι πολιτικοί ως σωστοί επαγγελματίες χρησιμοποιούν κάθε μέσο ώστε να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Ποιά χώρα , ποιοι Ελληνες …και ποιό κόμμα, ποια οικονομική κρίση. Πάνω απ όλα η δικιά τους πολιτική επιβίωση.
Είναι κρίμα η χώρα να πληρώνει με δάκρυ και αίμα τις πολιτικές φιλοδοξίες του οποιουδήποτε …εδώ εκατομμύρια Ελληνες έμειναν άνεργοι…εκατομμύρια ζουν κάτω απο το όριο της φτώχειας…εκατομμύρια ζουν με την αγωνία αν η εφορία ή οι τράπεζες τους πάρουν το σπίτι…εκατομμύρια προσεύχονται κάθε βράδυ την επόμενη ημέρα που θα ξημερώσει να έχουν να δώσουν ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά τους…εκατομμύρια Ελληνες ζητούν πίσω έστω μια στάλα της χαμένης τους αξιοπρέπειας.
Δεν τους νοιάζει αν εκλεγεί ο τάδε ή ο δείνα…δεν τους νοιάζει αν η καριέρα του οποιουδήποτε επαγγελματία πολιτικού κινδυνεύει. Τα παιχνίδια εξουσίας δεν αγγίζουν πλεόν κανέναν….Ευτυχώς δηλαδή!!!!!!!

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας