– Τη σωστή Γυναίκα να κυνηγάς –

Χάνεις το χρόνο σου κυνηγώντας αδιάφορες και ασήμαντες περιπετιούλες της μιας βραδιάς. Σε εντυπωσιάζει το πληθωρικό παρουσιαστικό η τσαχπινιά και η χαρά. Θολώνεις , κυνηγάς , χτυπάς και μετά… βαριέσαι. Αυτή είναι η σειρά συνήθως. Μετά τη ‘μαγική’ πρώτη φορά τίποτα δεν είναι ίδιο και εσύ απορείς γιατί. Μα πώς είναι δυνατόν , περάσαμε φανταστικά εκείνο το βράδυ , και πουφ μετά που πήγε ο πόθος ; Αυτή η εξωπραγματική εμπειρία , που νόμιζα πως θα ‘χω για καιρό να καυχιέμαι στους φίλους μου ; Την πέρασες για Γυναίκα και σου βγήκε κοριτσάκι , η ακόμη χειρότερα γυναικούλα.

Η απάντηση είναι απλή φίλε μου. Ήταν η εύκολη λύση , μάλλον δε σου αντιστάθηκε και πολύ , πιθανότητα ήταν και εκείνη που ξεκίνησε την όλη φάση μεταξύ σας. Οπότε και ‘συ που να κουράζεσαι τώρα ..δεν είμαστε για τέτοια. Να καταναλώσω φαιά ουσία για να ρίξω μια γκόμενα ..; Αν είναι δυνατόν. Μην αναρωτιέσαι ότι έδωσες θα πάρεις.

Ενώ αυτή η άλλη, αυτή που δε φαντάζει και τόσο προκλητική στα μάτια σου , αλλά με ένα της μόνο βλέμμα μπορεί να γίνει η μόνιμη σκέψη σου για το υπόλοιπο της μέρας. Διότι , αυτή ξέρει να παίζει το παιχνίδι διαφορετικά. Δε σου προσφέρεται στο πιάτο ποτέ , αλλά ξυπνάει τον κυνηγό μέσα σου. Σου δημιουργεί και κάποιες ανασφάλειες συμφωνώ καθώς δεν είσαι σίγουρος ότι θα πετύχεις το σκοπό σου..ή ακόμη και όταν τον πετύχεις δε θα γνωρίζεις με σιγουριά εάν αυτό ήταν δικό σου έργο ή δικό της.. Αυτό λέγεται σασπένς , μυστήριο όπως θες πες το. Ένα είναι το μόνο σίγουρο . Θα τη θέλεις τόσο μα τόσο πολύ πριν καν την αγγίξεις , θα τη φαντάζεσαι πριν καν τη δεις , θα μάθεις να αναγνωρίζεις το άρωμά της ανάμεσα σε δεκάδες άλλα , όμως αυτό που θα σου χαραχθεί στο μυαλό όσο τίποτα άλλο , είναι τα μάτια της.

Το πρώτο σημείο επαφής με το άτομο που έχεις απέναντί σου , δεν έχουν γλώσσα και όμως μιλούν και λένε περισσότερα από τα χείλη. Έτσι θα την καταλάβεις και τη Γυναίκα , από τη ματιά της , από τον τρόπο που θα σε κάνει να την προσέξεις , με μια μικρή κίνηση μία απροσεξία της , και εσύ μετά από αυτό θα εύχεσαι να είναι απρόσεκτη κάθε μέρα μαζί σου.

Τέλος , δε θα πει πολλά , δε μιλάει μόνο πράττει δείχνει εκφράζει και παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Είναι χαμηλών τόνων αλλά και δυναμική ταυτόχρονα , είναι τόσα πολλά μαζί που εσύ ζαλίζεσαι , όμως αυτή είναι και η γοητεία της. Γιατί αν δεν τα χάσεις για μια Γυναίκα , τότε για ποιον ;

Έχε τα μάτια σου ανοιχτά λοιπόν , εκείνη τα έχει πάντα , μπορεί να είναι ήδη δίπλα σου , δε θα ‘ναι όμως για πάντα..

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας