Συμπαράσταση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης στους συναδέλφους τους στα σύνορα

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία τα γεγονότα στον τελωνειακό σταθμό των Καστανιών και Κήπων του Έβρου. Αστυνομικές δυνάμεις και στρατός επιχειρούν με θάρρος, αυτοσυγκράτηση και αυτοπεποίθηση, ώστε να αποτρέψουν επιχείρηση εισβολής μεγάλου αριθμού «μεταναστών», κατόπιν ανοίγματος των συνόρων από την τουρκική πλευρά και οργανωμένη προώθηση τους προς την ελληνική μεθόριο.
Νιώθουμε την ανάγκη, από την ακριτική Θράκη, να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους μας που έχουν προστρέξει ακόμα κι εθελοντικά να στελεχώσουν τις Διμοιρίες Υποστήριξης από Αθήνα αλλά κι από την υπόλοιπη Ελλάδα στην πρώτη γραμμή, παρόλο που πολλοί από αυτούς δεν πρόλαβαν να ξεκουραστούν από την προηγούμενη δύσκολη αποστολή τους, όπως πληροφορούμαστε. Είμαστε ευγνώμονες!
Συμπαραστεκόμαστε σε όλους τους συναδέλφους μας που άφησαν, για άλλη μια φορά, τις οικογένειες τους και τα σχέδια για ένα όμορφο τριήμερο προτάσσοντας την υπηρεσιακή τους συνείδηση και το εθνικό συμφέρον πάνω απ’ όλα.
Είμαστε σε επικοινωνία με τα μέλη μας αλλά και με τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης – Έβρου για κάθε περίπτωση στην οποία θα μπορούσαμε να φανούμε χρήσιμοι εν αναμονή των πολιτικών εξελίξεων και την ευχή όλων για εκτόνωση της κατάστασης.
Καλή δύναμη!

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας