Πανθρακικός – Ένωση Αλεξανδρούπολης 1-3 και ετήσιος Αγιασμός Πανθρακικού

Αδίκησε τον εαυτό του ο Πανθρακικός στη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης με την Ένωση Αλεξανδρούπολης καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1 από μια ομάδα που την Κυριακή ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις. Σε γενικές γραμμές όμως η ομάδα μας έδειξε πολύ καλή εικόνα και απέδειξε πως παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται καλύτερη.
Ο Πανθρακικός ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος φτάνοντας κοντά στην επίτευξη τέρματος, δύο φορές με πρωταγωνιστή τον Βιόπουλο και μια με λανθασμένο γύρισμα ποδοσφαιριστή της Ένωσης με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Συνοδινού. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Πανθρακικού χάθηκε στο 43′ με τον Γκαϊδατζή να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Συνοδινού σε θέση βολής μέ την μπάλα να του παίζει άσχημο παιχνίδι.

Και επειδή ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ισχύει είτε μιλάμε για επίσημα είτε για φιλικά, η Ένωση αξιοποίησε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν σημειώνοντας 3 τέρματα, δύο στο πρώτο μέρος και ένα στο ξεκίνημα του Δευτέρου.

Ο Πανθρακικός απάντησε καθώς δεν πτοήθηκε και μείωσε με τον Γκαϊδατζή στο 60′ με το 1-3 να είναι το τελικό Σκορ παρά τις χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων.

Πανθρακικός: Μπόσκος, Τρούπκος, Τσορτανίδης, Μέριτς, Καραγιαννίδης, Τσιανάκας, Νάνος, Λεγάτος, Γκαϊδατζής, Παπαδόπουλος, Βιόπουλος. Αγωνίστηκαν ακόμα οι : Κεχαγιάς, Καρασιούνας, Τσαγκαλίδης, Γιάζος, Κονόμι, Ρουμπιές, Κρεμμύδας, Μουρατίδης

Ο αγιασμός της ομάδας μας

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την οικογένεια του Πανθρακικού στο ΔΑΚ Κομοτηνής το απόγευμα της Τετάρτης. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός πως η ομάδα μας βρίσκεται κοντά του και κυρίως από την παρουσία πολλών παιδιών στις ακαδημίες, που αποτελούν το «αύριο» του Πανθρακικού.
Ο Σεβασμιότατος δέχθηκε ως δώρο σαν ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του μία φανέλα της ομάδας μας με υπογραφές των ποδοσφαιριστών από τον πρόεδρο του Πανθρακικού κ. Μπάμπη Σακάρη.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας