Οι On Bikes Ποδηλάτες Κομοτηνής συμμετέχουν στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Οι On Bikes Ποδηλάτες Κομοτηνής σε συνεργασία με την ΔΚΕΠΠΑΚ του Δήμου Κομοτηνής, το 5ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Κομοτηνής και το Capoeira Γκρουπ Κομοτηνής συμμετέχουν στην «Ωρα της Γης» το Σάββατο 29 Μαρτίου.

Σας περιμένουμε στις 19:00 στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής να ποδηλατήσουμε στους δρόμους της πόλης και στη συνέχεια να φωτίσουμε την Πλατεία με ένα μεγάλο ποδήλατο με φαναράκια που θα τα δημιουργήσουμε με τη βοήθεια του 5ου Συστήματος Αεροπροσκόπων ενώ θα χορέψουμε σε ρυθμούς Καποέιρα από το Capoeira Γκρουπ Κομοτηνής.

Η Ώρα της Γης είναι μια πολύ «ορατή» συμβολική δράση στην οποία εκατομμύρια πολίτες από όλο τον κόσμο μπορούν εύκολα να συμμετέχουν. Μέσα από μια γιορτή, στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις:

«Νοιάζομαι για τον πλανήτη μου!»

Φυσικά μια ώρα στο σκοτάδι δε δίνει λύση στην κλιματική αλλαγή. Ωστόσο, το μήνυμα που στέλνουν εκατομμύρια άνθρωποι κλείνοντας μαζί τα φώτα, συμβάλλει στη διαμόρφωση του κατάλληλου πολιτικού κλίματος για την επίλυση των σοβαρότερων περιβαλλοντικών προβλημάτων του πλανήτη.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας