Με το μάτι της Πατρίδας vol 3

Το τριήμερο της πρωτομαγιάς έχουμε μπροστά μας και άρα ουδείς θα ασχολείται με τα πολιτικά- εκλογικά… πλην από τους υποψήφιους… Αυτό το λέω για να μην πάρουν αυτοί σβάρνα τις εξοχές για να συστηθούν να βγουν καμιά φωτογραφία και να δείξουν πόσο κοντά είναι στο λαό.

Αυτά μας τα δείχνουν άλλες ημέρες…με τις λαοθάλασσες που τους ακολουθούν…τον πανζουρλισμό που γίνεται για να τους σφίξουν το χέρι….και την μαγεία που σκορπούν με το λόγο τους.

Άστε πια με τις συναντήσεις τους με εκπροσώπους διαφόρων φορέων. Συμφωνούν πάντα με όλους και όλα και κατά διαολεμένη σύμπτωση συμμερίζονται απέραντα όλα όσα θέτονται από τους εκπροσώπους μια και αυτά είναι και στο δικό τους προεκλογικό πρόγραμμα.

Μα τέτοια ομόνοια πια;  Αυτοί την ίδια μέρα συμφωνούν και με τον θύτη και με το θύμα  μόνο και μόνο για να γραφθεί πως έγινε μια συνάντηση και βγήκε μια φωτογραφία  ….που συνήθως την βλέπουν μόνο οι ίδιοι και η οικογένεια τους. Βρε παίδες καταλάβετε το πια…ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται. Ο μέσος ψηφοφόρος έναν νταλγκά έχει μόνο … ποιος απ όλους τους υποψήφιους θα του λύσει το προσωπικό του πρόβλημα. Στα λιανά αυτό σημαίνει το ποιος θα του κάνει το ρουσφέτι του. Μια που όλοι λίγο πολύ προσδοκάμε στο κάτι της μας. Ε τι; Τζάμπα θα δώσουμε την ψήφο μας; Είναι απλά τα πράγματα

Ξέροντας ήδη πάνω κάτω το ποιοι 3 βουλευτές θα εκλεγούν …. το ενδιαφέρον στρέφεται ήδη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Και εκεί δεν είναι 10-20 οι υποψήφιοι αλλά πάνω από 1000. Εμ διακόσους και βάλε υποψήφιους συμβούλους πρέπει να έχει κάθε δημοτικός συνδυασμός και 20 και βάλε κάθε περιφερειακός . Σκέτη σπαζοκεφαλιά για κάθε μη ενημερωμένο υποψήφιο βουλευτή…που συνήθως τα κάνει μαντάρα , χάνοντας  ψήφους αντί κερδίζοντας σε κάθε δημόσια επαφή, πόσο μάλλον στήριξη.

Άντε να σας αφήσω νωρίς νωρίς σήμερα να απολαύσετε το τριήμερο σας μια που που αρκετοί από εσάς θα πιάσετε τον Μάη εγκαταλείποντας την πόλη. Καλό κουράγιο σ όσους μείνουν για να τιμήσουν την Δευτέρα την Εργατική Πρωτομαγιά. Γιατί μην ξεχνάτε όπως λέει και το γνωστό τραγούδι…. Δεν είναι αργία είναι απεργία

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας