Με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα του Συλλόγου Καρκινοπαθών “Δύναμη Ψυχής”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου στην Κομοτηνή η Ημερίδα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Ροδόπης με θέμα “Η αξία της δωρεάς μυελού των οστών και ομφαλοπλακουντιακών μοσχευμάτων” στο πλαίσιο των Ελευθερίων 2017.

Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Μάνος Σπανουδάκης, αιματολόγος και Επίκουρος Καθηγητής Αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Στο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα. Ροδούλα Κοκκινάκη, τόνισε τη μεγάλη αξία της δωρεάς μυελού των οστών και κάλεσε όλους όσους επιθυμούν να γίνουν δότες να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής, κ. Παντελεήμων, ο Αντιδήμαρχος Κομοτηνής, κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, η κα. Νατάσσα Λιβεριάδου, Πρόεδρος Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής, κ. Γ. Φιλιππίδης, ο Αναπληρωτής Πρύτανης του ΔΠΘ, κ. Νικόλαος Αγγελούσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ροδόπης, κ. Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, και άλλοι.


About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας