Κάλεσμα στήριξης της Περιφερειακής Αναγέννησης από τον Χρήστο Μέτιο

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κ. Χρήστος Μέτιος, με αφορμή τις δηλώσεις της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας προς το πρόσωπο του τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, που βρέθηκε χθες στην Κομοτηνή, στέλνοντας και αυτός μηνύματα ενότητας.

Στις δηλώσεις του σήμερα, ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρο, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη στήριξη της υποψηφιότητας του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ως επικεφαλής της Περιφερειακής Αναγέννησης.

“Η εμπιστοσύνη της Νέας Δημοκρατίας μου δίνει μεγάλη δύναμη και προσδίδει στην παράταξη μια νέα προοπτική”.

Σε επίπεδο συνδυασμού, ο Περιφερειάρχης φαίνεται πως είναι ανοιχτός σε νέα πρόσωπα, με όραμα, ικανά να συμβάλουν με τις προτάσεις τους και να συμμετέχουν, αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο. Το κάλεσμα αυτό του κ. Μέτιου αφορά τον εμπλουτισμό τόσο του σχεδίου για την ανάπτυξη της Περιφέρειας όσο και του ψηφοδελτίου της Περιφερειακής Αναγέννησης και είναι, όπως τη χαρακτήρισε και ο ίδιος, μια ανοιχτή διαδικασία, με σεβασμό στη διαφορετική πορεία που ενδεχομένως επιθυμούν κάποιοι να ακολουθήσουν. Ο Χρήστος Μέτιος έκανε λόγο για πρωτοβουλίες τις οποίες θα πάρει, έτσι ώστε η Περιφερειακή Αναγέννηση να μείνει ενωμένη και δυνατή με στόχο τη νίκη στις εκλογές του Μαΐου.

“Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο δρόμο που χαράξαμε με δουλειά και ευθύνη απέναντι στους πολίτες”.

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, από την αρχή της διοίκησης της παράταξης έγιναν σημαντικά βήματα στην Περιφέρεια και με επίπονη και συστηματική προσπάθεια καταρτίσθηκε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη της για τα επόμενα χρόνια, το οποίο έχει αρχίσει ήδη να υλοποιείται. Ωστόσο, ο κ. Μέτιος θέτει ως προσωπικό στοίχημα τη διεκδίκηση και την επίτευξη περισσότερων ουσιαστικών έργων για τον τόπο. Ο ίδιος επιθυμεί μια ανοιχτή και δυναμική Περιφέρεια, που έχει και θα έχει ως βασικούς άξονες την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, τον τουρισμό και τις επενδύσεις στην ενέργεια.

 

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας