Η εισήγηση του Ιλχάν Αχμέτ στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Ο μόνος Θρακιώτης βουλευτής που ορίστηκε από το κόμμα του ως εισηγητής- ειδικός αγορητής στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας με γενικό τίτλο «Κύρωση της από 3.2.2020 επιμέρους Σύμβασης Δωρεάς-Έργο Ι και της από 3.2.2020 τροποποιητικής σύμβασης της από 3.6.2019 επιμέρους Σύμβασης Δωρεάς-Έργο VI μεταξύ του Ιδρύματος “Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος” και του Ελληνικού Δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα της Υγείας», είναι ο βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ, ενδεικτικό και αυτό της μέγιστης σημασίας που αποδίδει το Κίνημα Αλλαγής στην δωρεά του ιδρύματος Στ. Νιάρχος για την κατασκευή, ίδρυση και λειτουργία του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής.

Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας το νομοσχέδιο εισήχθη και συζητήθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ενώ την Πέμπτη ψηφίζεται στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, όπου και πάλι εισηγητής και ειδικός αγορητής του Κινήματος Αλλαγής θα είναι ο κ. Ιλχάν Αχμέτ.

Όπως εξήγησε στην τοποθέτησή του ο κ. Αχμέτ «πρόκειται αναμφίβολα για μια θετική εξέλιξη για τον πολύπαθο τομέα της υγείας στην Ροδόπη, ένα έργο που το περίμεναν πολλές γενιές στην πολυπολιτισμική Ροδόπη» και για τον λόγο αυτό καταγράφεται η καταρχήν θετική στάση του Κινήματος Αλλαγής.

Παρατίθενται η ομιλία του βουλευτή Ροδόπης και το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό.

 

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας