Ευτυχία του Άγγελου Φραντζή στον δημοτικό θερινό σινεμά της Κομοτηνής

Ο Θερινός Κινηματογράφος της ΔΚΕ Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής συνεχίζει τις προβολές του με μια ακόμη ταινία του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου που έχει αποσπάσει τα περισσότερα βραβεία Ίρις (τα αποκαλούμενα «ελληνικά όσκαρ») : Καλύτερη Ταινίας, Α΄ Ανδρικού (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), Β΄ Γυναικείου (Κάτια Γκουλιώνη), Β΄ Ανδρικού (Θάνος Τοκάκης), Σκηνογραφίας, Ενδυματολογίας, Ήχου και Μακιγιάζ.
Έτσι τη Δευτέρα 6, την Τρίτη 7 και την Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 9:15 το βράδυ θα προβληθεί η ταινία του Άγγελου Φραντζή, Ευτυχία

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:

Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει! Γράφει ακατάπαυστα σε ό,τι πιάνει το μελάνι, από χαρτοπετσέτες και κουτιά από τσιγάρα μέχρι υπόλοιπα λογαριασμών. Καπνίζει, ερωτεύεται με πάθος, χαρτοπαίζει με θράσος σε πολυτελή σαλόνια, αλλά και σε παράνομα υπόγεια. Μία δασκάλα που γίνεται ηθοποιός στα μπουλούκια και στο θέατρο, μία ποιήτρια που γίνεται η μεγαλύτερη Ελληνίδα στιχουργός του λαϊκού τραγουδιού. Συνεργάζεται με όλες τις διάσημες μουσικές προσωπικότητες της χώρας, από τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα, ως τον Μανώλη Χιώτη, τον Αντώνη Ρεπάνη και τον Μάνο Χατζιδάκι, υψώνοντας θαρραλέα ανάστημα, σε έναν σκληρό και τυπικά ανδροκρατούμενο κόσμο.

Η ταινία είναι κατάλληλη για θεατές από 12 ετών.

• Πριν από κάθε προβολή θα απολυμαίνονται τα καθίσματα
• Οι προβολές θα ξεκινούν στις 9:15
• Το ταμείο θα ανοίγει στις 8 το βράδυ.
• Τιμή Εισιτηρίου 5 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο. Παρακαλούμε προτιμήστε την προαγορά εισιτηρίου για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο του Θερινού Θεάτρου
• Άνεργοι, ΑΜΕΑ : είσοδος ελεύθερη με την επίδειξη κάρτας στο ταμείο στον χώρο του Θερινού Κινηματογράφου
• Συνοδοί παιδιών στις παιδικές ταινίες : είσοδος ελεύθερη
• Ακόμα και οι θεατές που έχουν δωρεάν είσοδο θα πρέπει να εξυπηρετούνται από το ταμείο για το εισιτήριο ατελώς.
• Η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται οργανωμένα, ανά παρέες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην σκάλα. Παρακαλούμε το ίδιο να γίνεται και κατά την έξοδο των θεατών ανά σειρά και από τις δυο εξόδους του θεάτρου.
• Στις σειρές που επιτρέπεται να καθίσουν οι θεατές παρακαλούμε να αφήνετε ένα κάθισμα κενό από τη διπλανή παρέα. Θα συμπληρώνονται πρώτα τα κεντρικά σημεία των σειρών και μετά τα ακριανά.
• Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΠΟΑ δε θα γίνεται διάλειμμα στις προβολές για αποφυγή συνωστισμού στο αναψυκτήριο

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας