Εξώδικο του πολιτιστικού συλλόγου Ιάσμου προς τον Δήμαρχο

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ιάσμου βρίσκεται στην άχαρη θέση, αντί να παράγει πολιτισμό να ασχολείται με έναν θεσμό ο οποίος πάντοτε τον στήριζε οικονομικά και ηθικά από την ίδρυσή του.

 

” Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου, ομόφωνα αποφάσισε, προασπίζοντας τα δικαιώματά του συλλόγου να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για όλες τις παράνομες ενέργειες του κ.Οντέρ Μουμίν, δημάρχου Ιάσμου, σε βάρος του.

Είναι τουλάχιστον μικρόψυχες και μικροπρεπείς οι αναφορές του στο πολιτιστικό έργο του Συλλόγου το οποίο μάλιστα ποτέ δεν στήριξε αλλά μέχρι σήμερα πολέμησε με θεμιτά κι αθέμιτα μέσα. Όπως είναι ηθικά και νομικά απαράδεκτες οι συκοφαντικές του επιθέσεις, πάντα χωρίς στοιχεία, με γκεμπελικές τακτικές σε βάρος του Συλλόγου και των μελών του.

Ενημερώνουμε τον κ.Οντέρ Μουμίν ότι για την συμμετοχή και δράση μας στο σύλλογο, όλοι εμείς τα ενεργά του μέλη, δίνουμε τον ιδρώτα μας και ξοδεύουμε χρήματα από τις δικές μας τσέπες.

Γι αυτό πλέον δεν έχουμε σκοπό να επιδείξουμε καμία ανοχή στην παρανομία, όπως αναλυτικά αναφέρουμε στην εξώδικη επιστολή μας την οποία και επισυνάπτουμε προς ενημέρωσή σας.

Θα πρέπει να μάθει ο κ. Οντέρ Μουμίν να σέβεται τους συμπολίτες του και τους φορείς της περιοχής. Να σέβεται τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Ιάσμου, τα μέλη του και τις δημοκρατικές επιλογές τους. Να σέβεται το θεσμό που υπηρετεί.

Όταν ο ίδιος ασεβεί και παρανομεί, ας περιμένει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.”

Πολιτιστικός-Σύλλογος-Ιασμου-εξώδικο

 

Το ΔΣ του Συλλόγου

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας