Δεν εκλέχθηκε ο Τζιχάν Ιμάμογλου και ο Χ. Μέτιος τον έκανε αντιπεριφερειάρχη για 2 μήνες

Με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο δικηγόρος κος Τζιχάν Ιμάμογλου δημοσιοποίησε τον διορισμό του, από τον νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, στη θέση του θεματικού περιφερειάρχη αγροτικής ανάπτυξης Α.Μ.Θ

Η ανακοίνωση

“Κατόπιν τιμητικής προτάσεως από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο και μετά την επίσημη δημοσίευση στο ΦΕΚ, αναλαμβάνω με αίσθημα ευθύνης καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα της θητείας μας ως Διοίκηση της ΠΑΜΘ.
Κατά αυτόν το τρόπο θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η ακόρεστη θέληση μου να υπηρετώ τους συμπολίτες μου δεν θα καμφθεί ποτέ και ότι θα βρίσκομαι καθημερινά δίπλα στους πολίτες όπως έκανα εξάλλου τα τελευταία 16 έτη από όποια πολιτική θέση η κοινωνία μας θεωρήσει ότι αξίζει να βρίσκομαι.
Με Σεβασμό,
Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΑΜΘ
Δικηγόρος Ιμάμογλου Τζιχάν”
Βιογραφικό
Ο Τζιχάν Ιμάμογλου γεννήθηκε στην Κομοτηνή εν έτει 1984. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στον τομέα Ποινικού Δικαίου, Ποινικής Δικονομίας και Εγκληματολογίας στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Κομοτηνής και Πρόεδρος της Εταιρείας Αξιοποίησης & Διαχείρισης της Δημοτικής Περιουσίας και Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Κομοτηνής. Επίσης άσκησε καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικών Πολιτικών της ΠΑΜΘ και τυγχάνει εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Δράσεων Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών. Ασκεί ενεργή και μάχιμη δικηγορία επί 16 έτη.
Η θητεία του νέου αντιπεριφερειάρχη λήγει στις 31/12/2023 και  δεν θα ανανεωθεί αφού από τον Ιανουάριο τη θέση του περιφερειάρχη αναλαμβάνει ο Χριστόδουλος Τοψίδης.
Στις επόμενες 70 περίπου ημέρες που του δίνεται η ευκαιρία να εργασθεί για την αγροτική ανάπτυξη όλης της περιφέρειας , αν και έχει τις ικανότητες δεν ξέρουμε τι μπορεί να πετύχει, πάντως είναι μια τιμητική θέση.
Ο Δελησταμάτης Βασίλειος που ήταν ο πρώην Θεματικός αντιπεριφερειάρχης ΑΜΘ -και τη θέση του καταλαμβάνει ο Τζιχάν Ιμάμογλου- εκλέχθηκε ο πρώτος σε ψήφους στο νομό Έβρου.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας