Για όλα φταίνε οι νυχτερίδες!

Στραβά ψυχρά και ανάποδα πάνε τα πράγματα όχι μόνο στην Ελλάδα …αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Ή ο έξω από εδώ θα φταίει ή οι Σιωνιστές … γιατί όπως πάντα αυτοί είναι οι συνήθεις ύποπτοι για όλα τα κακά.
Ξαφνικά από το πουθενά μας προέκυψε η γρίπη από την Κίνα…και αυτό επειδή κάποιος αγόρασε από το «κρεοπωλείο» και έφαγε μια γριπωμένη κόμπρα η οποία με τη σειρά της είχε γριπωθεί τρώγοντας μια άρρωστη νυχτερίδα.
Βρε καλά κάνουμε εμείς εδώ στη δύση που φίδια δεν βάζουμε στο στόμα μας…άσχετα αν ως άνθρωποι είμαστε πιο φαρμακεροί και από αυτά.
Το φίδι μας φταίει ή αυτός που το έφαγε; Τι να κάνουμε δηλαδή; Να απαγορέψουμε στους κινέζους να τρώνε φίδια; Μα αυτά έμαθαν να μασουλάνε μια ζωή. Να και εμάς στην Ελλάδα μας απαγόρεψαν το κοκορέτσι …αλλά το τρώμε μια χαρά. Όπως και οι Σκανδιναβοί τρώνε σάπιους καρχαρίες και ρέγγες. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και ο λαός.
Τι να κάνουμε; Τροφική αλυσίδα είναι αυτή και πως να την αλλάξεις ! Υπάρχουν και οι vegan που τρώνε μόνο τα χορταράκια τους θα μου πείτε και δεν κινδυνεύουν. Μα πως; Κι αν μια συναχωμένη νυχτερίδα ή κόμπρα πάει και βήξει πάνω σε καμιά τσουκνίδα τι γίνεται; Τσουπ θα εμφανιστεί η γρίπη σ όσους φάνε ένα κομματάκι τσουκνιδόπιτα.
Πάει τελείωσε…όσο υπάρχουν νυχτερίδες θα βρίσκουν τον τρόπο να μας μολύνουν οι άτιμες.
Πρέπει να βρούμε τρόπο για να μην κρυολογούν! Κάτι βρε παιδί μου… π.χ. να τις απαγορέψουμε να πετάνε χειμωνιάτικα χωρίς παλτό σκούφο και γάντια.
Το παν είναι η πρόληψη λέμε.
Υπάρχουν όμως και οι άλλες νυχτερίδες…αυτές που την ημέρα είναι άνθρωποι και το βράδυ γίνονται αιμοβόρικα πλάσματα.
Αυτές ευδοκιμούν μόνο στην Ελλάδα. Μάλλον θα τους αρέσει το αίμα μας…είναι βλέπετε πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και το διαθέτουμε δωρεάν. Βέβαια και δωρεάν να μην ήταν… σιγά μην καταλαβαίναμε πως μας το πίνουν οι νυχτερίδες.
Και μετά τσουπ μας πιάνει αναιμία…και νάσου τα μνημόνια ..να και οι εθνικές παραχωρήσεις.
Αλλά είμαστε περήφανοι…η σπηλιά που κατοικούν οι νυχτερίδες είναι δικιά μας…Α! όλα και όλα…το δίκιο να λέγεται. Τους την παραχωρήσαμε βέβαια με χρονομίσθωση 99 ετών άνευ ενοικίου…αλλά είναι δικιά μας λεμεεε!
Σα να μην έφταναν όλα αυτά γύρω από τη σπηλιά έχουμε και τις κόμπρες…και για να σας πω και του στραβού το δίκιο μας γυροφέρνει στο μυαλό να τις δώσουμε και αυτές χώρο να κάτσουν μήπως και φάνε τις νυχτερίδες.
Καλή η ιδέα ! Ε! Μπορεί μεν οι μισοί να πεθάνουμε από το δηλητήριο τους …αλλά θα έχουμε εξασφαλίσει πως θα τρώνε τις νυχτερίδες. Δεν θα μπορούμε να περπατάμε και στο έδαφος από τον κίνδυνο μη μας δαγκώσουν …αλλά ο μεσαίος χώρος μεταξύ εδάφους (που θα κατοικούν οι κόμπρες) και οροφής (που θα κατοικούν οι νυχτερίδες) θα είναι αποκλειστικά δικός μας (αν εξαιρέσεις βέβαια τις μύγες και τα κουνούπια)!
Κάπως έτσι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα…και είμεθα περήφανοι γιαυτό.
Μεγάλο μας έλλειμμα ως λαός; Ο κοινός νούς …αν τον διαθέταμε θα βλέπαμε τα πρόσωπα πίσω από τις μάσκες.
Θέλετε και μια πιο πρόσφορη λύση; Όλα στο φως…και οι νυχτερίδες αλλά και οι κόμπρες είναι εξάλλου μόνο νυχτόβια όντα.

Απαραίτητες διευκρινίσεις για την σπηλιά.
Όχι οι νυχτερίδες δεν είναι η τρόικα…αλλά γηγενές είδος
Όχι οι κόμπρες δεν είναι μόνο η Τουρκία
Όχι όποιος παριστάνει τον πατριώτη δεν είναι κι όλας !

Δ.Κ.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας