Απόλυτα επιτυχημένη η ημερίδα της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος στην Κομοτηνή

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η Θράκη έχει επιλογή… Προοπτικές και προκλήσεις μέσω της αξιοποίησης των πυλώνων ανάπτυξης», το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Ομιλητές της ημερίδας κατά σειρά οι:

Αθανάσιος Καραμπίνης, Πρύτανης του ΔΠΘ, με θέμα «Η σημασία και ο ρόλος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης»
Ρόδη Κράτσα, τ.Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πρόεδρος Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ.Καραμανλής με θέμα «Η Θράκη σ’ έναν κόσμο που αλλάζει. Σχεδιασμός και αποφάσεις».
Χρήστος Δούκας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Λ.Α. με θέμα «Συνδυασμένες μεταφορές & ανάπτυξη – Η συμβολή του Λιμένα Αλεξανδρούπολης»
Γιάννης Γιαρέντης, Σύμβουλος Ενέργειας, π.Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλων ΑΔΜΗΕ με θέμα «Ενέργεια – Κύριος αναπτυξιακός πυλώνας της Θράκης»
Σταμάτης Κουρούδης, Επίτιμος Πρόξενος Γερμανίας, Επιχειρηματίας, με θέμα «Επενδύσεις στη Θράκη, στην Ελλάδα της κρίσης. Ανάγκες και προϋποθέσεις».

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμων, ο Βουλευτής Ροδόπης, κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, κ. Τσαλικίδης Νίκος, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Πετρίδης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, κ. Αγγελίδης Νίκος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος, κ. Καλατζής Νεκτάριος. Συντονίστρια της ημερίδας η κα. Φελίνα Καζάκου.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας