Όταν η Τουρκία ήταν στα νύχια του ΔΝΤ η Ελλάδα ήταν στα δόντια των golden boys

Φοβερά και τρομερά πράγματα γίνονται τους τελευταίους μήνες κατά της Ελλάδας.
Πρωταγωνίστρια φυσικά η Τουρκία, η οποία όμως σιγοντάρεται από μια χώρα σύμμαχο υποτίθεται της Ελλάδος…και μια ακόμα χώρα που σύμφωνα με τις προφητείες θα σώσει το γένος μας.
Είναι πολλά τα λεφτά…πάρα πολλά και αρκετοί οι πρόθυμοι.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό, μια που βρισκόμαστε σε μια χρονική συγκυρία η οποία ευνοεί την ύπαρξη παντοδύναμων σουλτάνων πάσης φύσεως.
Και στη μέση η Ελλάδα…μια χώρα οικονομικά αδύνατη…με έναν λαό που άγεται και φέρεται από κάθε λογής σειρήνες. Από μάντεις έως και σωτήρες.
Με ένα πολιτικό σύστημα εντελώς αναξιοκρατικό…με κόμματα που υπηρετούν συμφέροντα…
Η Ελλάδα είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή…εθνική αυτή τη φορά …μια που δεν έμεινε και τίποτα άλλο να καταστραφεί από την οικονομία της.
Η σύμμαχοι φροντίζουν γιαυτό και εμείς ως άβουλα όντα τους σιγοντάρουμε…χαρακτηρίζουμε προδότες όσους πάνε να μας σώσουν και σωτήρες όσους πάνε να μας προδώσουν.
Όποια πέτρα και να σηκώσεις από κάτω της κρύβεται μια οχιά…και σ όποιο δένδρο θα δεις από πίσω, κρύβεται ένας λύκος.
Αλλά και εμείς είμαστε οι τέλειοι αυτόχειρες.
Κάναμε τρομακτικά λάθη.
Τα χρόνια από το 1996 και μετά θα μας στοιχειώνουν.
Όταν η Τουρκία ήταν έρμαιο του Δ.Ν.Τ. …εμείς ασχολούμασταν με το χρηματιστήριο ,τα golden boys ,και τις Μ.Κ.Ο.
Μας μάγεψαν το πολλά χρήματα της Γερμανίας με την πανίσχυρη οικονομία της…και τα κεφάλαια εκ της Ρωσίας η οποία είχε ανακαλύψει προσφάτως τον καπιταλισμό.
Δεν μας πέρασε καν από το νου πως η ιστορία επαναλαμβάνεται!
Και ήταν αρκετά πρόσφατη η ιστορία για να την ξεχάσουμε…δεν είχαν περάσει ούτε 100 χρόνια.
1922….Δύο χώρες τότε έδωσαν το χέρι βοηθείας στην διαλυμένη Οθωμανική Αυτοκρατορία για να δημιουργηθεί η Τουρκία…και σε μερικούς μήνες επήλθε η μικρασιατική καταστροφή.
Όχι δεν ξέρουμε ιστορία.
Ούτε από εξωτερική πολιτική ξέρουμε…και ας ήταν ελληνικής καταγωγής όλοι οι φημισμένοι διπλωμάτες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της Τσαρικής Ρωσίας.
Και τώρα τι;
Είμαστε έρμαια της Ε.Ε. στην οποία κάνει ότι θέλει η Γερμανία. Στην οποία Ε.Ε. είχαμε εναποθέσει όλες τις ελπίδες μας πως θα μας στηρίξει αν μας προκαλέσει η Τουρκία. Ωιμέ! Δεν είχαμε καν υπολογίσει πως η Ε.Ε. μόνο κατ όνομα διαθέτει κοινή εξωτερική πολιτική…και δεν διαθέτει καμία απολύτως στρατιωτική ισχύ.
Φευ! Τα συμφέροντα της Γερμανίας στην νοτιοανατολική μεσόγειο συμβαδίζουν με της Τουρκίας, το ίδιο συμβαίνει και με τα συμφέροντα της Ρωσίας.
Και τι μας μένει;
Η πάντα πιστή μας σύμμαχος Γαλλία -η οποία όμως δεν διαθέτει τον πλούτο της Γερμανίας που πάντα μας μαγνητίζει- αλλά έχει ισχυρότατο στρατό.
Η ούνα ράτσα ουνα φάτσα ,γειτονική μας Ιταλία με τα χίλια μυρια οικονομικά της προβλήματα.
Οι ΗΠΑ ,που αν και δεν χάνουμε κάθε φορά ευκαιρία να εκφράζουμε ως λαός των αντιαμερικανισμό μας…εντούτοις στο θέμα της υφαλοκρηπίδας των νησιών και των Α.Ο.Ζ. έχει ήδη γνωμοδοτήσει υπέρ της Ελλάδας και κατά της Τουρκίας.
Και τέλος το Ισραήλ…την συμμαχία με το οποίο πρέπει να φυλάσσουμε ως κόρη οφθαλμού. Ενδιαφέρουσες οι ιστορίες περί διεθνούς σιωνιστικού κινδύνου…σεβαστές και οι ενστάσεις της εκκλησίας μας…αλλά πρέπει να βλέπουμε την αλήθεια κατάματα. Ο άξονας Ελλάδας Κύπρου Ισραήλ με την υποστήριξη των ΗΠΑ αποκόπτει κάθε επεκτατική βλέψη της Τουρκίας στη νότιο Μεσόγειο.
Τι πρέπει λοιπόν να κάνει η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή;
Λίγα πράγματα μια που ο «εχθρός» είναι εντός των τειχών!
Και τι εννοώ; Μα το βλέπουμε κάθε μέρα μπρος στα μάτια μας!
Το βλέπουμε αλλά δεν το καταλαβαίνουμε.
Η Τουρκία απειλεί επισήμως την εδαφική μας ακεραιότητα…και οι θεσμοί πιέζουν από την 1η Μαΐου να μην προστατεύεται η πρώτη κατοικία.
Η Τουρκία απειλεί επισήμως την εδαφική μας ακεραιότητα…και η Μερκελ της υπόσχεται χρήματα για να μην στείλει τους μετανάστες στην Ευρώπη(θαρρείς και συμμορφώθηκε ποτέ και σταμάτησε να τους στέλνει)
Η Τουρκία απειλεί επισήμως την εδαφική μας ακεραιότητα…και πολιτικοί μας κάνουν λόγο εδώ και μήνες για επώδυνες αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε(που να το ήξεραν άραγε ότι θα μας απειλήσει η Τουρκία;)
Η Τουρκία απειλεί επισήμως την εδαφική μας ακεραιότητα…και η κυβέρνηση ψηφίζει νόμο για τα κολλέγια(αυτό μας μάρανε)
Η Τουρκία απειλεί επισήμως την εδαφική μας ακεραιότητα και εμείς ασχολούμαστε με την κόντρα Μαρινάκη Σαββίδη.
Η Τουρκία απειλεί επισήμως την εδαφική μας ακεραιότητα…και μετράμε τους «εφιάλτες» μας! Φτάνουν να ρίξουν την κυβέρνηση ή όχι; Κάποιοι προσδοκούν κυβέρνηση εθνικής ενότητας για να πάρει τις επώδυνες αποφάσεις!

Δ.Κ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας