«Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης είχε την τιμή να φιλοξενήσει την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, στον Αρχαιολογικό Χώρο Αβδήρων την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης του ΥΠΠΟΑ «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός». Η εκδήλωση αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερη θέρμη από το κοινό που παρακολούθησε με ενδιαφέρον το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Το σύνολο των χάλκινων πνευστών και κρουστών οργάνων, υπό την διεύθυνση του Δημοσθένη Φωτιάδη, παρουσίασε έργα από την Αναγεννησιακή Περίοδο ως τις μέρες μας. Οι μελωδικοί ήχοι συνεπήραν τους παρευρισκόμενους που απόλαυσαν τη συναυλία στον λουσμένο από το φως του φεγγαριού και υποβλητικά φωτισμένο αρχαιολογικό χώρο.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν η άρτια οργάνωση και οι εντατικές προετοιμασίες από ομάδα εργαζομένων της Εφορείας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμβολή τους τον Δήμο Αβδήρων, το Αστυνομικό Τμήμα Αβδήρων, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης του COVID-19 τηρήθηκαν απαρέγκλιτα τα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφαλείας.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας