Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των παιδιών των αστυνομικών της Ροδόπης

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, πραγματοποίησε την Κυριακή 30-12-2018 και ώρα 17:30΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Αστυνομικών της Ροδόπης, σε συνεργασία με την Δ.Α. Ροδόπης και την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ..

             Κατά την διάρκειά της εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο τραγούδια ,  παράσταση με διαδραστικά παιχνίδια, μαγικά κόλπα, ζογγλερικά με φωτιές και ακροβατικά, χόρεψαν παρέα με τον ξυλοπόδαρο και έκαναν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και ζωγραφική προσώπου με τα ξωτικά.

 Στο τελείωμα της βραδιάς, οι μικροί μας φίλοι, φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη που τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα.

            Η Ένωσή μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους, που με τη συμμετοχή σας συμβάλατε για ακόμα μια χρονιά στην επιτυχία της εκδήλωσης, τον Διευθυντή της Δ.Α. Ροδόπης Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μιχαήλ ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ που μας τίμησε με την παρουσία του, τον Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ιωάννη ΤΖΟΥΒΑΝΑ και τον Διοικητή του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Πέτρο ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ για την παραχώρηση της αίθουσας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας