Υπόμνημα προς τον Ε. Στυλιανίδη επέδωσε η Ενωση αστυνομικών υπαλλήλων Ροδόπης

Την 21/09/2019, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης πραγματοποίησε συνάντηση με τον βουλευτή Ν.Δ. Ν. Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Από πλευράς της Ένωσης έγινε αναφορά στην έλλειψη αστυνομικού προσωπικού, οχημάτων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού της Δ.Α. Ροδόπης, στα προβλήματα που δημιουργεί η αύξηση των μεταναστευτικών ροών, στη δυσλειτουργία του σημείου διαβατηριακού ελέγχου Νυμφαίας και στη μη εφαρμογή του π.δ. 45/2008 «Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας αστυνομικού προσωπικού».
Επίσης παραδόθηκε αναλυτικό υπόμνημα με τα κυρίαρχα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας.
Από την πλευρά του ο κ. Βουλευτής μας δήλωσε ότι είναι ενήμερος για το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν τα μέλη μας ενώ δεσμεύτηκε να μελετήσει το υπόμνημα που του επιδόθηκε και να προβεί στις άμεσες ενέργειες για την επίλυση τους στα πλαίσια του εφικτού.

Επίσης η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΡΟΔΌΠΗΣ εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής

“ο Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Ροδόπης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής η οποία παρά τον ελλιπή υλικοτεχνικό εξοπλισμό και μέσα που διαθέτει, κατάφερε δύο καίρια πλήγματα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών.
Ποιο συγκεκριμένα μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δράση κυκλωμάτων διακίνησης, μεταφοράς και πώλησης ναρκωτικών, την 18-09-2019 συνέλαβε έξι (06) αλλοδαπούς στην Θεσσαλονίκη, μέλη δύο οργανωμένων κυκλωμάτων που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών, διότι μετέφεραν με δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ηρωίνη συνολικού βάρους 42 κιλών και 120 γραμμαρίων.
Για μία ακόμη φορά οι αστυνομικοί της Ροδόπης επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και περίσσιο φιλότιμο κατάφεραν να εδραιώσουν το αίσθημα ασφάλειας αλλά και την εμπιστοσύνη και αποδοχή των πολιτών στο έργο που παράγεται από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας