Υποδομή για κλάματα.

Είναι γνωστό οτι τα προβλήματα του Πανθρακικού είναι μεγάλα,και τα ΜΜΕ δεν είναι εδω για να δείχνουν μόνο τις επιτυχίες. Αυτή τη φορά το πρόβλημα, εκτός των άλλων, εντοπίζεται για ακόμη φορά στα τμήματα υποδομών. Οι οικονομικές δυσχέρειες της ομάδας είναι γνωστές, αλλά τα θέματα που προκύπτουν είναι μεγαλύτερα. Πιο συγκεκριμένα:
– Οι αποστολές των υποδομών, πιθανότατα δε θα διανυκτερεύουν σε μέρη που πηγαίνουν για αγώνες. Δεν επιτρέπεται σε αγώνες που θα διεξαχθούν στο Αγρίνιο ή τα Ιωάννινα οι αθλητές να ταξιδεύουν αυθημερόν για τη διεξαγωγή τους. Είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό, μιας και η κούραση των παιδιών θα είναι μεγάλη με αποτέλεσμα να μη μπορούν να ανταπεξέλθουν. Προφανώς την ομάδα δε την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που θα φέρουν τα παιδιά των Κ15-Κ17.
-Τα ρούχα των παιδιών. Στη περίπτωση αυτή ταιριάζει η παροιμία :Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς’’, γιατί αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια. Τα ρούχα της μεγάλης ομάδας, γίνονται ‘’προίκα’’ των Κ20 και στην συνέχεια των Κ15-Κ17. Φέτος είναι και μπαλωμένα μιας και ο χορηγός της ομάδας μας άλλαξε και η στάμπα της ΟΠΑΠ έπρεπε να καλυφθεί. Αντί να χρησιμοποιηθεί κάποιο ποσό από τη χορηγία για αγορά νέων στολών για όλες τις υποδομές, όπως γίνεται φυσικά στις υπόλοιπες ομάδες, ο Πανθρακικός επέλεξε να τα διαθέσει κάπου αλλού και απλά να πληρώσει για μπάλωματα.

Πρόβλημα επίσης εμφανίζεται και στο περιφερειακό πρωτάθλημα στο οποίο δεν υπάρχει γιατρός. Είναι ανήκουστο να αγωνίζονται τα παιδιά της ακαδημίας και να μην υπάρχει γιατρός εντός του γηπέδου για παν ενδεχόμενο.

Τα συγκεκριμένα παιδιά είναι το μέλλον της ομάδας και της κάθε ομάδας και όχι οικονομικό βάρος και η ομάδα πρέπει να φροντίσει γι’αυτά.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας