Το φάντασμα του Πετρίδη πάνω από τον δήμο Κομοτηνής

Περίεργα πράγματα συνέβησαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο της Κομοτηνής.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης πχ είπε πως παρέλαβε έναν βυθισμένο δήμο από τον Γιώργο Πετρίδη… άρα το εννοούσε ή είχε το μυαλό του σε καμιά παραλία και φανταζόταν πως έριχνε τα μακροβούτια του  και έμπλεξε τους βυθούς με τον πρώην δήμαρχο; Αν το εννοούσε τότε έχουμε επίσημη ρήξη μέσα στην διοικούσα τον δήμο παράταξη… αν δεν το εννοούσε και μπέρδεψε το όνομα του Πετρίδη με του Κοτσάκη ( και μια που ο λόγος γινόταν περί δημοτικών επιχειρήσεων)…τότε γιατί έχει στον συνδυασμό του ή στον στενό του περίγυρο άτομα από τον συνδυασμό του Κοτσάκη τα οποία πράγματι είχαν βυθίσει τις επιχειρήσεις που διοικούσαν;  Η μόνη πειστική απάντηση που μπορεί να δώσει είναι πως τους κληρονόμησε από τον Πετρίδη. Άρα ή στην μία ή στην άλλη περίπτωση το συμπέρασμα είναι ένα….φταίει ο Πετρίδης.

Άλλο πάλι και τούτο… εκτός από τους μη ελεγμένους από τους ορκωτές λογιστές ισολογισμούς…δεν κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ούτε το ισοζύγιο του 2022 όπως ζητήθηκε από την αντιπολίτευση…. το οποίο βγαίνει με ένα απλό κλικάρισμα εκτύπωσης στο λογιστικό πρόγραμμα της επιχείρησης.

Ο δήμαρχος δήλωσε που υπήρξε αμέλεια από πλευράς διοίκησης …και πως μέχρι τέλους Ιουλίου η επιχείρηση θα τακτοποιήσει τα βιβλία της και θα εκδοθεί το ισοζύγιο για να το ελέγξει η αντιπολιτευση. Νομίζω πως δεν κατάλαβαν πως συζητούσαν δημοσίως για φορολογικές παραβάσεις. Το μόνο καλό είναι πως από την ποιότητα του νερού της ΔΕΥΑΚ κανείς δεν έχει πρόβλημα οπότε έχουμε άφθονο νερό να ξεδιψάμε τώρα με τον καύσωνα.

Ένα άλλο ενδιαφέρον θέμα ήταν η απάντηση του δημάρχου  στον αρχηγό του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ για τις απ ευθείας αναθέσεις έργων της ΔΕΥΑΚ … Είπε πως ήταν αναγκαίες και γινόταν και επί Πετρίδη….άλλα κανένας δεν ρωτούσε τότε… και ρωτάνε όλοι τώρα και μάλιστα προεκλογικά.

Μα ποια είναι η δουλειά της αντιπολίτευσης ; Να ελέγχει την διοίκηση

Αν σε μια δημοτική περίοδο η αντιπολίτευση για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν έκανε ολόσωστα την δουλειά της…μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα για να μην την κάνει σε μια άλλη δημοτική περίοδο…που ούτε η διοίκηση ούτε η αντιπολίτευση ειναι οι ίδιες;

Πάντως όλο τυχαίως και σ αυτή την περίπτωση αναφέρθηκε από τον δήμαρχο το όνομα του πρώην δημάρχου.

Τα εσωτερικά θέματα του ΠΑΣΟΚ δεν ενδιαφέρουν τους πολίτες…η πόλη και οι οικισμοί τους ενδιαφέρουν. Αν είναι όλα φτιαγμένα καλώς ,επιβραβεύουν την  διοίκηση … αν δεν είναι την αποδοκιμάζουν.

Ενδιαφέρει

Δεν σας κάνει εντύπωση πως την πιο μεγάλη επικοινωνιακή φασαρία από μεριάς της Κοινωνίας των πολιτών  την κάνουν 2-3  που θεωρούνται δεξιοί…ενώ οι πασοκογενείς τηρούν σιγή ιχθύος;  Σας πάει το μυαλό στο γιατί; 

Ενδιαφέρει 

Πέρασε μια βδομάδα που είχα επισημάνει ότι πολλές από τις λειτουργίες της ιστοσελίδας του δήμου Κομοτηνής είναι ανενεργές. Μπορούσε  το πρόβλημα να διορθωθεί σε μίση ώρα…..αλλά ακόμα παραμένει στην ίδια κατάσταση

 

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας