Το τμήμα μπάσκετ της Α.Ε. Κομοτηνής στην κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Μέριμνας «Άγιοι Θεόδωροι»

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμα μία φορά το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, καθώς αντιπροσωπεία της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και των αθλητών βρέθηκαν στην κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Μέριμνας «Άγιοι Θεόδωροι», στηρίζοντας έμπρακτα αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια.

Καταγραφή

Έτσι λοιπόν, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γεωργαντάς, μαζί με τον Γενικό Αρχηγό του τμήματος μπάσκετ κ.Παπουή και τους Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη (Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων), Βασίλη Στοάκη (Προπονητή) , Θεοδόση Μπακιρτζή και Γιώργο Κοτζαρίδη (αθλητές της ομάδας) βρέθηκαν στο τραπέζι που είχε κρατηθεί για την Α.Ε. Κομοτηνής.

Η πρόεδρος του συλλόγου κ.Λυβεριάδου ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων συλλόγων, και τον σύλλογο μας ενώ παράλληλα από πλευράς Α.Ε. Κομοτηνής δεσμευτήκαμε ότι θα συνεχίσουμε την συνεργασία με επισκέψεις στον σύλλογο και όχι μόνο!

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μπάσκετ Σωφρόνης Παπουής τόνισε : «Από την πρώτη στιγμή που ασχοληθηκάμε με τα διοικητικά της ομάδας, δώσαμε βαρύτητα σε τέτοιες εξωγηπεδικές δραστηριότητες με στόχο την κοινωνική προσφορά. Μαζί με τις επιτυχίες στο παρκέ, επιδιώκουμε και να ανεβάσουμε την ομάδα μέσω μίας σειράς φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων στα μάτια των συμπολιτών μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, που ασχολούνται με τον σύλλογο και με ανάλογες δράσεις και θέλω να πω πως το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής είναι στο πλευρό κάθε αντίστοιχης δραστηριότητας και είμαστε ανοιχτοί σε δίαυλο επικοινωνίας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας