Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής στην Κομοτηνή

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 9 μ.μ.
ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Μουσική – Διαδραστική παράσταση
«Απρογραμμάτιστος» με τον Γιάννη Ζουγανέλη
SPECIAL GUEST Διονύσης Τσακνής
Συμμετέχουν : O Παναγιώτης Αυγερινός, ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης και η ηθοποιός Τάνια Ρόκκα

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σας προσκαλεί σε μια μουσική, διαδραστική παράσταση άκρως εξομολογητική. Εκτίθεται μέχρις εσχάτων. Εξομολογείται, αποκαλύπτεται, αυτοσαρκάζεται, αυτοαναδεικνύεται, αυτοκαταρρίπτεται, αποδομείται.
Θα εξηγηθούμε και θα παρεξηγηθούμε. Ο Γιάννης Ζουγανέλης παίζει, τραγουδάει, σας ακούει, συνθέτει καταστάσεις με τους αποδέκτες.
Καλείστε να είστε και εσείς συμπρωταγωνιστές. Μαζί του 6 εξαιρετικοί μουσικοί σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
Μαζί του ο αγαπημένος συνθέτης και τραγουδοποιός Διονύσης Τσακνής, που θα παρουσιάσει, όλες τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του και φυσικά τραγούδια από τον νέο του δίσκο που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο Bandiera Rossa.
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 9 μ.μ.
ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Οι Folk’n’Roll δεν κάθονται ποτέ σε μια θέση. Είναι φτιαγμένοι για να κινούνται αδιάκοπα πάνω στη σκηνή, αλλά και στη ζωή. Το 2015 έβγαλαν τη «Φτέρη», τον πρώτο τους δίσκο αφιερωμένο στο Ηπειρώτικο και ρεμπέτικο τραγούδι
. Στην πορεία, η μπάντα στρέφεται προς τις δικές της συνθέσεις. Έτσι το 2016 κυκλοφόρησαν και καινούργιο video clip, το Reggae Rumba. Το 2017 τους βρίσκει με το δυναμικό Balkan-ska single «JAMAICANOS» και να περιοδεύουν ανά τα Βαλκάνια.
To 2018 ανεβάζουν την «ΒΙΟΛΕΤΑ», ένα βαλκανικό κομμάτι που κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις των ακροατών, ενώ αναμένεται και η κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, με πρωτότυπες/ αυθεντικές συνθέσεις, στις αρχές του 2019. Είναι μια παρέα μουσικών που παίζουν αυτό που νιώθουν και δεν μπορούν να του δώσουν όνομα. Ethnic-Balkan, rock ‘n’ roll, ska, όλα βγαίνουν μπροστά και γίνονται ένα, σε κάθε συναυλία. Οι Folk’n’Roll είναι στο δρόμο και κάπου θα τους πετύχετε. Ή θα σας πετύχουν αυτοί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας