ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ από το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

000_0009
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής παρουσιάζει στην παιδική της σκηνή το έργο της Φανής Γέμτου
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Φανής Γέμτου, Σκηνικά Γεωργίας Μπούρδα, Κοστούμια Βάλιας Συριοπούλου, Μουσική Δημήτρη Παναρετάκη, Χορογραφίες Δημήτρη Δανιηλίδη. Στην παράσταση συμμετέχουν οι ηθοποιοί Χρυστάλλα Σκόρδου, Αλέξανδρος Βάρθης.
Λίγα λόγια για το έργο
Η περιπέτεια του Γιωργάκη τη μέρα των γενεθλίων του δεν είναι το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να πάρει κανείς. Ή μήπως είναι; Όλοι μοιάζει να τον έχουν ξεχάσει. Μέσα σε ένα πρωινό μαθαίνει να πολεμάει για ό,τι ονειρεύεται κι αγαπάει. Μέσα σε ένα σκοτεινό βρεγμένο κήπο μαθαίνει πως ο φόβος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας. Μέσα σε ένα βροχερό απόγευμα μαθαίνει να ζει αληθινά.
Μια μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση για παιδιά που πραγματεύεται την πορεία του ανθρώπου προς τη συνειδητοποίηση της ζωής μέσα από μια ανατρεπτική μυθοπλαστική ματιά. Γιατί σε αυτό το έργο δεν πρωταγωνιστεί ο Γιωργάκης, αλλά η Καρδιά του και το Μυαλό του. Μέσα από τα στάδια της αμφιβολίας, της ανασφάλειας, της αμφισβήτησης, του ξαφνιάσματος, της ανάγκης για διαφορετικότητα, της αγάπης, της μαγείας, του έρωτα, του παιχνιδιού, της βαθιάς συναίσθησης εκείνου που τελειώνει ή ξαναρχίζει μεμιάς, οι δυο πρωταγωνιστές μας βιώνουν τη δική τους περιπέτεια που λέγεται ζωή.

κάθε πρωί στη σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.
για τα σχολεία της περιοχής μας
και για το κοινό, το Σάββατο 9 και 16 Νοεμβρίου
και το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ
Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στο τηλ.25310-37770

Εγγραφείτε στο Newsletter μας