Το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης συμμετέχει στην 86η ΔΕΘ

Το παρόν στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης , η οποία εγκαινιάστηκε το Σάββατο 10/09/2022 από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνει και φέτος το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Συγκεκριμένα το ΕΒΕΡ συμμετέχει στο μεγαλύτερο γεγονός της επιχειρηματικότητας της χώρας με δικό του περίπτερο, σε συνεργασία με την ΚΕΕΕ, παρουσιάζοντας, τα υψηλής αξίας και ποιότητας, προϊόντα των επιχειρήσεων της Ροδόπης.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΡ, κ. Αντώνης Γραβάνης, παραβρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο, μαζί με το Γενικό Γραμματέα του Επιμελητηρίου, κ. Παντελή Χαβιαρά και τον εκπρόσωπο στη Γ.Σ της ΚΕΕΕ κ. Δεμίρη Αθανάσιο, εκπροσωπώντας την επιχειρηματική κοινότητα της Ροδόπης.

Ο κ. Γραβάνης το Σάββατο συμμετείχε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΕΕ,  η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ. Η έναρξη των εργασιών έγινε παρουσία του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με βασικό θέμα «Η αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ προς όφελος των επιχειρήσεων και της πραγματικής οικονομίας – Μέτρα αντιμετώπισης των επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης από τις επιχειρήσεις».

Την Κυριακή 11/09/2022 πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΚΕΕΕ, με τη συμμετοχή 46 Επιμελητηρίων και πλήθος στελεχών της αγοράς, επισκεπτών, εκπροσώπων της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπουργών και βουλευτών.

Ο Πρόεδρος, κ. Γραβάνης, στα πλαίσια της παρουσίας του στη ΔΕΘ, είχε ένα πλήθος επαφών με εκπροσώπους της πολιτικής εξουσίας, της αυτοδιοίκησης και του επιμελητηριακού χώρου. Μεταξύ άλλων, είχε την ευκαιρία να μιλήσει προσωπικά για το επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον της Ροδόπης με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γεωργαντά, τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάση, τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ, κ. Ιωάννη Μασούτη, καθώς και με τους Προέδρους των άλλων Επιμελητηρίων της χώρας.

Η 86η ΔΕΘ ολοκληρώνεται την Κυριακή 18/09/2022, και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο θα βρίσκεται στο περίπτερο 2, σταντ 17.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας