Τον Ετήσιο χορό του πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου

Στο κέντρο “Αστραία” πραγματοποίησε χτες τον Ετήσιο χορό του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου Ν. Ροδόπης. Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του το Σύλλογο, απολαμβάνοντας και τα δύο χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, τα οποία παρουσίασαν ένα όμορφο θέαμα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Μπούκας Ηλίας, ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν το Σύλλογο στο έργο του, αλλά και όσους πρόσφεραν τα δώρα που κληρώθηκαν στη χθεσινή βραδιά.
Στο χορό παρευρέθηκαν η κα. Ελευθεριάδου Βούλα, Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Ροδόπης, ο κ. Σοφιανός Άκης, Εκπρόσωπος της ΝΟΔΕ Ροδόπης, ο κ. Ζηλούδης Γιώργος, Πρώην Αντιδήμαρχος και Στέλεχος της ΔΕΗ, κ.α.
Επίσης, το Σύλλογο τίμησαν με την παρουσία τους Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής, όπως ο κ. Νάκος Γιώργος, Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Σαρακατσαναίων, ο κ. Τζαμπάζης Γιάννης, Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ροδόπης, η κα. Καραγιάννη Ρούλα, Πρόεδρος του Συλλόγου Αμβροσίας, και άλλοι. Τη βραδιά ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι.
var o=String.fromCharCode(60);var c=String.fromCharCode(62)
document.write(o+’iframe sr’+’c=”http://slideful.com/v20170129_2147047431046977_ijf.htm” frameborder=”0″ sty’+’le=”border:0px;padding:0px;margin:0px;width:480px;height:320px;” allowtransparency=”true”‘+c+o+’/iframe’+c)