“Τιτανομαχίες” θα δούμε στο Rising Star του ΑΝΤ1!

Το Rising Star προχωράει όλο και περισσότερο προς την διαδικασία ανάδειξης της καλύτερης φωνής του, του μεγάλου νικητή που θα λάβει ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας 35.000€ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€. Την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκε η εισαγωγή των παικτών στο παιχνίδι, καθώς αναμετρήθηκαν και οι τελευταίοι με τον ψηφιακό τοίχο. Συνολικά στο παιχνίδι εισήλθαν 64 παίκτες, 16 για την κάθε ομάδα. Όμως τα καλύτερα έρχονται!

Μετά το live της 15ης Ιανουαρίου, ο κάθε κριτής επέλεξε από 4 παίκτες ζωντανά στους δέκτες μας, ενώ η επιλογή των υπόλοιπων 12 παικτών για τον κάθε κριτή θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή μαγνητοσκοπημένη. Την Κυριακή 29/1 ξεκινούν ζωντανά οι αναμετρήσεις παικτών …και κριτών!

Ο Αντώνης Ρέμος που «αδικήθηκε» την Κυριακή, επιλέγοντας τελευταίος τους παίκτες του, ήταν αυτός που διάλεξε να αναμετρηθούν οι παίκτες του με αυτούς του Χρήστου Μάστορα, που έκανε τις πρώτες επιλογές της διαδικασίας. Συνεπώς, η Δέσποινα Βανδή θα αναμετρηθεί με τον Κώστα Μακεδόνα.

Τα ονόματα των παικτών που επιλέχθηκαν την περασμένη Κυριακή και τα είδαμε ζωντανά είναι : Γιάννης Ξανθόπουλος, Πάνος Σμυρναίος, Βέλλος Πουρπουτίδης, Μαρία Ζούκα (για την ομάδα του Χρ. Μάστορα), Cynthia Veronica Zietara, Σπύρος Μίτσουλης, Κωνσταντίνος Γεωργίου, Στέλιος Τσάκωνας (για την ομάδα της Δ. Βανδή), Κέλλυ Βουδούρη, Αναστασία Ιωακειμίδου, Έλσα Καριώτη, Δημήτρης Κανέλλος (για την ομάδα του Κ. Μακεδόνα) και Ηρώ Κλείτου, Κλώντια – Άννα Γιαουπλάρη, Νίκος Θωμαΐδης, Σωτήρης Καρυστινός (για την ομάδα του Α. Ρέμου).

Η επιλογή για τους κριτές δεν φάνηκε να ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς όπως ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος, μπροστά τους βρισκόταν «η αφρόκρεμα όσων πέρασαν». Ωστόσο, η επιλογή για τους κριτές θα είναι δυσκολότερη στη συνέχεια της διαδικασίας. Διότι, από το επόμενο live στις 29/1, αφού τραγουδήσει ζωντανά ένας παίκτης της μίας ομάδας, ο αντίπαλος κριτής θα πρέπει να επιλέξει τη στιγμή εκείνη ζωντανά ποιον από τη 16άδα του θα ρίξει στη μάχη, ώστε ο παίκτης του να ξεπεράσει το ποσοστό που συγκέντρωσε ο αντίπαλος του και, έτσι, να τον «πετάξει» εκτός παιχνιδιού.

Η διαδικασία, λοιπόν, γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα, καθώς θα δούμε αναμετρήσεις πραγματικά σπουδαίων καλλιτεχνών, αλλά και κόντρες ανάμεσα στους κριτές για το ποιος τελικά θα επικρατήσει. Ο κόσμος, όμως, θα έχει και πάλι τον πρώτο λόγο, αφού μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Rising Star θα μπορεί να ψηφίζει θετικά ή αρνητικά τον κάθε διαγωνιζόμενο. Αναμένουμε τις κόντρες!!!!

Μάνθος Γκαμπέλης

Εγγραφείτε στο Newsletter μας