Της Μ.Κ.Ο. το κάγκελο

Μερικά πράγματα σου έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις.
Θαρρείς και ο καλός θεός της Ελλάδος αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σ αυτό το μπάχαλο που επικρατούσε…και επικρατεί ακόμα (με νύχια και με δόντια στην Ελλάδα)
Ένα απλό πόθεν έσχες του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ Παπαδημούλη , αρκούσε για να βρεθεί η άκρη του νήματος άλλης μιας υπόθεσης που πιθανότατα όταν μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες της θα μείνουμε μ ανοικτό το στόμα.
Τι μάθαμε λοιπόν;
Πως ο Παπαδημούλης…ο οποίος έχει ένα σκασμό λεφτά…το έριξε στην αγορά ακινήτων…τα οποία νοίκιαζε σε ΜΚΟ για φιλοξενία μεταναστών.
Αυτή η Μ.Κ.Ο ανήκει στον γνωστό σε όλους μας Σόρος…και δεν δραστηριοποιείται μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες που φιλοξενούν μετανάστες.
Αναμενόμενο θα μου πείτε…οι πιο πολλές Μ.Κ.Ο σ αυτόν ανήκουν…αλλά το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ποιοι διοικούν το παράρτημα της συγκεκριμένης ΜΚΟ στην Ελλάδα.
Η Εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αποκάλυψε …πως είναι άτομα που ανήκουν στο συγγενικό και πολιτικό περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πιασάρικος μεν ο τίτλος…αλλά κανείς δεν είναι υπεύθυνος για τους συγγενείς του…πόσο μάλλον όταν έχει και ουσιαστικά «απομακρυνθεί» απ αυτούς. Ας μην ξεχνάμε π.χ. την κόντρα Κυριάκου-Ντορας… κατά τη διάρκεια της τελευταίας μάχης για την προεδρεία της Ν.Δ.
Το χρήμα δεν έχει ιδεολογία…διαπερνά οριζοντίως όλα τα κόμματα…είναι υπεράνω όλων.
Καθίστε στις θέσεις και απολαύστε τη συνέχεια.
Όλο το ζουμί βρίσκεται στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου, όπου στην προανακριτική λέγονται πράγματα και θάματα…και μάλιστα με ονοματεπώνυμο.
Ας μην ξεχνάμε την διαδρομή του Παπαγγελόπουλου…. Αρχιεισαγγελέας κατά της διαφθοράς , διοικητής ΕΥΠ…επί κυβέρνησης Καραμανλή….αναπληρωτής υπουργός δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ. Η σκευωρία της Novartis είναι η παρανυχίδα μπροστά σ αυτά που μπορούν και πρέπει να αποκαλυφθούν…ακόμα και αυτα οδηγήσουν σε σφαγή εντός της ΝΔ

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας