Την πέρασες για θηλυκό, αποδεικνύεται όμως κοριτσάκι

Το ότι οι άντρες δεν γνωρίζουν τις γυναίκες είναι γνωστό αλλά και σωστό παράλληλα. Κρίνουν πάντα με τα δικά τους κριτήρια χωρίς να καταφέρνουν να μπουν στην ψυχοσύνθεση μιας γυναίκας. Το προσπαθούν δε λέω, αλλά αποτέλεσμα μηδέν εις το πηλίκο.

Μεγάλο τους ελάττωμα, η πεποίθηση τους, πως οι γυναίκες στον έρωτα έχουν κάποια συγκεκριμένη λογική. Λάθος ,έρωτας και λογική δεν συμβαδίζει σε ένα γυναικείο μυαλό. Ότι έρευνες και να γίνουν, όποιες σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης, ακόμα και σε ακραίες περιπτώσεις, ψυχαναλύσεις , δεν θα βγει κανένα ασφαλές συμπέρασμα.  Η γυναίκα είναι γυναίκα και δεν μπορεί να της δοθεί κανένας άλλος χαρακτηρισμός, ανήκει σε μια συνομοταξία  έμβιων λογικών(;) όντων , που η επιστήμη μπροστά της, σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Κάλλιστα μπορεί να παρομοιαστεί με τον χαμαιλέοντα αλλάζοντας τρόπο σκέψης, συναισθήματα , αντιδράσεις , ακόμα και μορφή , στην στιγμή.

Ο λευκός καρχαρίας μοιάζει αρνάκι μπροστά της , μια που αυτός ξέρει μόνο να επιτίθεται και να καταβροχθίζει , ενώ η γυναίκα να σαγηνεύει, να μεταμορφώνεται  να προσελκύει το θύμα της, να του προκαλεί πληγές, μετά να απομακρύνεται και να ξαναεπιστρέφει με άλλη μορφή ή και με άλλο σκοπό , άγνωστο ποιον, μπορεί καλό αλλά μπορεί και κακό, ανάλογα με τη διάθεση της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η γυναίκα θηλυκό, έχει  όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ξετρελαίνουν έναν άντρα και αυτός δεν έχει άλλη επιλογή από το να πέσει θύμα της. Μετά είναι στην απόλυτη διάθεση της τι να τον κάνει ,ή να τον απορρίψει που είναι και το πιο λογικό-μια που η γυναίκα θηλυκό υποκύπτει ολοκληρωτικά μόνο σε αρσενικά τύπου Α, ή να παίζει μαζί του για να περνά ευχάριστα την ώρα της.

Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση που μια γυναίκα θηλυκό δρα με εντελώς διαφορετικό τρόπο;

Ε! τότε φίλοι μου την πατήσατε.

Η γυναίκα που νομίζατε για θηλυκό ,κάθε άλλο παρά τέτοιου είδους είναι. Καταφέρνει ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό να ξεγελάσει, βλέποντας στον καθρέφτη μια εικόνα του εαυτού της που δεν υπάρχει.

Στο υποσυνείδητό της παραμένει ένα κοριτσάκι που ποτέ δεν μεγάλωσε, και ούτε επιδιώκει να μεγαλώσει. Έχει παραμείνει στην παιδική ανέμελη ηλικία που σε πλημμυρίζει η αισιοδοξία , κλείνεις τα μάτια και ονειρεύεσαι πράγματα που δεν υπάρχουν , όπως πρίγκιπες και δράκους, ακούς ακόμα στα αυτιά σου τα παραμύθια της γιαγιάς που πάντα είχαν αίσιο τέλος ειδικά για τις πριγκίπισσες , ενώ νομίζει πως στην κάθε αναποδιά θα είναι εκεί οι γονείς της, φύλακες άγγελοι να την βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Ερωτευθήκατε μια τέτοια γυναίκα;

Σας το ξαναλέω για να το εμπεδώσετε ,ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ

Εκτός κι αν …..

Ναι υπάρχει και αυτό το ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ

Εκτός και αν μπορέσετε να την μεταμορφώσετε από το κοριτσάκι που είναι τώρα , σε γυναίκα θηλυκό.

Είναι πολύ δύσκολο το ξέρω, και απαιτεί έναν απαράβατο όρο, την συγκατάθεση της, χωρίς αυτήν , ότι και να της λέτε , όσες προσπάθειες και να κάνετε , δεν θα πάνε στον βρόντο, κάτι που θα ήταν μια λογική εξήγηση , αλλά πιθανότατα θα την οδηγήσουν σε νέα άγνωστα μονοπάτια γιαυτήν, αποτέλεσμα πρόσμιξης νηπιακής θηλυκότητας , υποσυνείδητου , παιδικής αφέλειας , υπερπροστατευτικότητας και παραμυθιών.

 

 

* Γυναίκα θηλυκό.

Η γυναίκα που ξέρει τι θέλει από έναν άντρα, και το πώς θα το πάρει και δεν έχει αναστολές και σύνδρομα. Κύρια χαρακτηριστικά της,  τα μάτια  τα οποία κυριολεκτικά μιλάνε, η άνεση της και η γλώσσα του σώματος. Συνήθως αποτελεί όνειρο κάθε άντρα αφού με τον τρόπο σκέψης της , τον χαρακτήρα της και το παρουσιαστικό της ελπίζει πως θα ικανοποιηθούν οι πιο ενδόμυχοι πόθοι και των δύο.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας