Τεράστιο σκάνδαλο με το έργο της Άννας Χατζησοφιά

Η “αριστερής πεποιθήσεως” συγγραφέας, σκηνοθέτης και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Χατζησοφιά, υπογράφει το έργο “Γάμοι, κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω”. Αυτό γράφεται σε όλα τα δελτία τύπου που στέλνει η ίδια. Η αλήθεια όμως που κρύβεται πίσω από τα δελτία τύπου, είναι πως το έργο αυτό είναι μια απλή μετάφραση του έργου “Love, loss and what I wore” της Delia Ephron, γνωστής από τα έργα “You have mail”, “Bewitched”, “Hanging up” κ.α. Tο όνομα της Delia Ephron; Πουθενά!
Πόσο αριστερόφρων μπορεί να είναι κάποιος που αντί να γράψει ένα δικό του έργο, δε χρησιμοποιεί πουθενά το πραγματικό όνομα της συγγραφέως αλλά καρπώνεται στο έπακρον μια πνευματική δημιουργία για οικονομικά οφέλη και προσωπική ματαιοδοξία; Τέτοια μέλη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Που είναι η εταιρεία πνευματικής ιδιοκτησίας “ΣΟΠΕ”, όταν αυτό το έργο παίχτηκε από το Φεβρουάριο στο “Booze”, στην πορεία έκανε περιοδεία και τώρα ετοιμάζεται να ανέβει στο Badminton; Και το όνομα της Delia Ephron; Πουθενά!
Συνημμένα μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από το πρωτότυπο έργο στα αγγλικά, καθώς και το μεταφρασμένο, στο οποίο αναγράφεται πως είναι ελεύθερη διασκευή αλλά όπως θα διαπιστώσετε πρόκειται για μια ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!!!!! Και το όνομα της Delia Ephron…; ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!

Ντροπή!!!!!!!!!!!

0

1 (1)

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας