Τελετή παράδοσης παραλαβής της ΧΧΙ ΤΘΤ “Πίνδος”

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΜΟΥΖΙΟΠΟΥΛΟΥ» η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Ταξιαρχίας, από τον Ταξίαρχο Θεόδωρο Ξανθόπουλο στον Ταξίαρχο Ντόκο Δημήτριο.
Μετά από 20 μήνες του οποίους υπηρέτησε ο Ταξίαρχος Θ.Ξανθόπουλος έφτασε η στιγμή να παραδώσει τη διοίκηση σε έναν εξαίρετο όπως τον αποκάλεσε ο ίδιος συνάδελφο. Όπως ανέφερε ο κ.Ξανθόπουλος ήταν ιδιαίτερη η τιμή να υπηρετήσει στην 21-η Ταξιαρχία, δεν παρέλειψε επίσης να ευχηθεί καλή πορεία στον Δ.Ντόκο ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε έτοιμος να αναλάβει τη διοίκηση και να συνεχίσει το έργο.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ.Παντελεήμων και ο δήμαρχος Κομοτηνής Γεώργιος Πετρίδης.
Να αποχαιρετήσει τον απερχόμενο Ταξίαρχο θέλησε ο κ.Πετρίδης ενώ στάθηκε στο πνεύμα συνεργασίας που υπήρχε μεταξύ της Ταξιαρχίας και του Δήμου και ευχήθηκε στον κ.Ντόκο να συνεχίσει αυτήν την παράδοση καθώς και να περάσει καλά στην Κομοτηνή.Επιπλέον ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε ένα σημαντικό θέμα που απασχόλησε την οικονομική επιτροπή του Δήμου το οποίο είναι η δημοπράτηση των παραλίων σχετικά με την οποία πάρθηκε η απόφαση και καθοριστήκαν οι όροι.


00

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Εγγραφείτε στο Newsletter μας