Τα ύπουλα σενάρια περί Χατζηοσμάν και ΝΔ

Καρναβάλια έχουμε…εκλογές πλησιάζουν…και μέσα στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος.

Αυτός ο γνωστός ο λύκος…που σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους μεταμφιέζεται σε τσομπανόσκυλο…και φωνάζει προς τους χωρικούς πως ο λύκος…έρχεται να φάει τα πρόβατα.

Ευκαιρία λοιπόν λόγω των ημερών να ξαναχαρεί ο λύκος…και αυτή τη φορά να μασκαρέψει τον Αχμέτ Χατζηοσμάν ως υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στη Ροδόπη.

Η λέξη κλειδί «πόλωση» ….με το γνωστό και χιλιοπαιγμένο ή εγώ ή αυτός.

Παλιό βέβαια το σενάριο….αλλά συμφέρει!

Όσο για τον Αχμέτ Χατζηοσμάν….ένα θέλει … και με έναν καημό ζει…

Να γίνει ο επόμενος Μουφτής Κομοτηνής…τελεία και παύλα!

Η αλήθεια είναι πως η τράπουλα της μουσουλμανικής μειονότητας είναι αρκετά μπερδεμένη και διεξάγεται μια αδυσώπητη μάχη για το ποίος θα είναι ο επόμενος θρησκευτικός της ηγέτης.

Γκιουλενιστές…που είναι και η πλειοψηφία… εναντίον Ερντογανικών που μειοψηφούν.

Το ποιος είναι με ποιον εύκολο να απαντηθεί…αρκεί να κάνετε μια αναδρομή…στις μέρες που Τούρκοι αξιωματικοί με ελικόπτερο προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη και ζήτησαν πολιτικό άσυλο στη χώρα μας…μετά το πραξικόπημα εναντίον του Ερντογαν.  Όποιοι πρωτοστάτησαν στην κινητοποίηση για να εκδοθούν άμεσα οι στρατιωτικοί στην Τουρκία είναι οι Ερντογανικοί….ενώ οι υπόλοιποι του ναι μεν αλλά….είναι οι Γκιουλενιστές.

Και για να τα κάνω πιο απλά τα πράγματα….μια που σε όλα εμπλέκονται οι γεωπολιτικές συμμαχίες….όπου Γκιουλενιστες ΗΠΑ…και όπου Ερντογανικοί…Γερμανία Ρωσία.

Σε ποιούς ανήκει ο Αχμετ Χατζηοσμάν βρείτε το εσείς…και αν δεν μπορείτε ρωτήστε τον ίδιο…συνήθως κάθε πρωί πίνει τον καφέ του στην λέσχη της «Τουρκικής» νεολαίας…εκεί απέναντι από την δημοτική αγορά της Κομοτηνής.

Ας έρθουμε όμως στο προκείμενο… με την επαναδιακίνηση των σεναρίων περί της συμμετοχής του Χατζηοσμάν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ…όπου ο συμπαθής Αχμετ φέρεται μέχρι και με την νυν βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου και υποψήφια ευρωβουλευτή…που βρέθηκε πριν 2 μέρες στην Κομοτηνή να μιλάει …για την υποψηφιότητα του. Αφού βέβαια μίλησε για το προσεχές βουλευτικό του αξίωμα…με 5-6 στελέχη των κεντρικών γραφείων της ΝΔ.

Πειστικό το σενάριο ή απλώς για γέλια;

Δεν χρειάζεται καν να αναρωτιέστε…Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες κάποιων…με το λέγε λέγε κάτι να γίνει….δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο ο Χατζηοσμαν να βρει θέση στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Ροδόπη.

Το θέμα έχει ξεκαθαριστεί πλήρως εδώ και πάρα πολλούς μήνες…αλλά για ποιο λόγω επανήλθε στην επικαιρότητα;

Εκλογές είπαμε πλησιάζουν….και οι τελευταίες απέλπιδες ζαριές πέφτουν στο τραπέζι.

Το ένα σενάριο προς τους ψηφοφόρους έχει ως εξής…..

Πόλωση μεταξύ ποιος θα εκλεγεί …από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ; Ο χριστιανός ή ο μουσουλμάνος;  Με σκοπό όλοι να πέσουν αναγκαστικά στον χριστιανό.

Το δεύτερο σενάριο(με το τυράκι) που απευθύνεται προς την ηγεσία ΝΔ έχει ως εξής.

Πόλωση μεταξύ χριστιανών μουσουλμάνων….με αποτέλεσμα να εκλεγούν 2 βουλευτές …ένας χριστιανός και ένας μουσουλμάνος.

Τρίτο και μυστικό σενάριο

Πόλωση για να εκλεγεί ο χριστιανός….και αν εκλεγεί και ο μουσουλμάνος…έχει καλώς….αλλιώς θα τοποθετηθεί ως Μουφτής Ροδόπης.

Αυτά συμβαίνουν στα εκλογικά της έρμης της Ροδόπης…και για όσους δεν έχουν μνήμη να υπενθυμίσουμε πως ο Αχμετ Χατζηοσμαν…ήταν ο αντιπρόεδρος του κόμματος του Σαδίκ.

Φτάνει πια με τα παιχνίδια της καρέκλας…στην πλάτη της Θράκης….φτάνει.

 

Δ.Κ.

 

(Προς το παρόν δεν μπαίνω στον πειρασμό να γράψω τα ονόματα των προξενητών για τον πολυπόθητο αρραβώνα μεταξύ Χατζηοσμαν  και ΝΔ…αλλά αν χρειασθεί θα τα γράψω)

Εγγραφείτε στο Newsletter μας