Σ.Κοντονής- Ίσως αναστείλουμε το πρωτάθλημα

“Η κυβέρνηση δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια, θα πάρει μέτρα”, δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ενώ ερωτηθείς αν σκέφτεται αναστολή του πρωταθλήματος απάντησε: “Όλα τα εξετάζουμε”.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Κοντονής προανήγγειλε ότι συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση του χουλιγκανισμού θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας, μετά τις συναντήσεις που θα έχει με την ΕΠΟ, τη Σούπερ Λιγκ, τη Φούντμπολ Λιγκ και τον ΠΣΑΠ.

Ακόμη ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι την επόμενη σεζόν δεν πρόκειται να ξεκινήσει κανένα πρωτάθλημα, αν δεν εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

“Είναι αδιανότητα αυτά που συμβαίνουν στα γήπεδα, αυτά που συνέβησαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας ξεπέρασαν κάθε όριο”, τόνισε.

Αναφορικά με το χθεσινό επεισόδιο στο δ.σ. της Σούπερ Λίγκας ο κ. Κοντονής είπε ότι η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί και διερωτήθηκε ποιο το μήνυμα στην κοινωνία όταν οι διοικούντες στο ποδόσφαιρο συμπεριφέρονται έτσι.

Τέλος, διευκρίνσε ότι η Πολιτεία δεν έχει δυνατότητα να επέμβει πειθαρχικά στις ομάδες που εμφανίζονται να παρανομούν, λέγοντας πως “όλο αυτό το κομμάτι είναι στην πειθαρχική δικαιοδοσία της Αρχής που διοργανώνει το πρωτάθλημα”.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας