Σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Ροδόπης για την οικονομία

Οι οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης του κορονοϊού κι η εξέταση προτάσεων στήριξης της τοπικής οικονομίας, απασχόλησαν τηλεδιάσκεψη φορέων της περιοχής, την οποία συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης, την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι Πρόεδροι, του Εμπορικού-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκος Αγγελίδης, Επαγγελματικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αντώνης Γραβάνης, Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης, Παραρτήματος Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δημήτρης Λουρίκας, του Εμπορικού Συλλόγου Ροδόπης Κική Κωνσταντινίδου, του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης Κώστας Χαριτόπουλος κι ο Πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί και αγοραίων Ν. Ροδόπης Ανδρέας Κακαζάνης.

«Με το βλέμμα μπροστά κι έχοντας στο μυαλό μας τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, με ενέργειες στήριξης των ανθρώπων της πρώτης γραμμής και των υπηρεσιών της Περιφέρειας είναι σημαντικό να διερευνήσουμε, μέσα από διάλογο, τρόπους ανάκαμψης επιχειρήσεων κι άλλων ομάδων επαγγελματιών .
Η προσαρμογή στην κανονικότητα πρέπει να γίνει με όρους ομαλότητας και κυρίως ασφάλειας για την υγεία μας.
Καθήκον μας είναι να καταγράψουμε και να δομήσουμε προτάσεις που θα βοηθήσουν. Πλήττονται επιχειρήσεις, επιστημονικοί κλάδοι, παραγωγικοί φορείς και οφείλουμε να σταθούμε με σχέδιο και προοπτική για καλύτερες μέρες» ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ.Τσαλικίδης».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας