Συνεχίζεται η αυτουπονόμευση της υποψηφιότητας Γραβάνη

Το πρωί της Πέμπτης ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Φελίνας Καζάκου στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Τοψίδη και ο βράδυ της ίδιας ημέρας ακολούθησε δείπνο των υποψηφίων του συνδυασμού του Αντώνη Γραβάνη, τόσο ως προς ένδειξη ενότητας όσο και για αναπτέρωση του ηθικού , μια που οι συνέπειες της αντιπαλότητας Μέτιου Τοψίδη έχουν άμεσο αντίκτυπο στο νεοδημοκρατικό στρατόπεδο , απ όπου και ο υποψήφιος δήμαρχος αναμένεται να αντλήσει το μεγαλύτερο μέρος των ψήφων.

Και ενώ το τραπέζωμα ξεκίνησε προφανώς με αυτές τις προοπτικές …κατέληξε να μεταβληθεί σε άλλη μια φαρσοκωμωδία τύπου Κωστάκη Καραμανλή και Βαγγέλη Μειμαράκη, όταν αυτοί είχαν επισκεφθεί την πόλη μας.

Ναι και πάλι έγιναν ορισμοί … αλλά ευτυχώς όχι υπουργοποιήσεις.  Και ναι μεν ο Γραβάνης προσπαθεί με νύχια και με δόντια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα , αλλά τι να πρωτοπρολάβει; Επίσης να διευκρινίσω πως το τραπέζι δεν το οργάνωνε αυτός.

Παραδείγματος χάρη η παρουσία του Παναγιώτη Χαλβατζή ως εκπροσώπου του Ευριπίδη Στυλιανίδη και η μη κλήση των υπόλοιπων υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στην Ροδόπη, τι μήνυμα εκπέμπει; Οτι όλοι μαζί πάμε να διεκδικήσουμε τον δήμο;  Ωραίο το ανέκδοτο, όπως και το άλλο, όλοι στηρίζουμε Μέτιο στα λόγια αλλά θα ψηφίσουμε Τοψίδη.

Δυστυχώς ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας στην Ροδόπη δεν γνωρίζει επ ακριβώς το τι συμβαίνει σε κεντρικό επίπεδο, αλλά θα το μάθει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας