Συνάντηση του συλλόγου τριτέκνων με το δήμαρχο Κομοτηνής

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων Κομοτηνής “η Κιβωτός των παιδιών” με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη για θέματα των Τρίτενκων οικογενειών του Νόμου μας .

Η συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο ήταν θετική σε πολύ καλό κλίμα και μας υποσχέθηκε να είναι αρωγός σε όλες μας τις προσπάθειες για το καλό και την στήριξη , των Τρίτενκων οικογενειών.

Τα θέματα που συζητηθήκαν ήταν η απαλλαγή των δημοτικών τελών για τις Τρίτεκνες οικογένειες από τον λογαριασμό της ΔΕΗ, (Σύμφωνα με τον νόμο 3463/2006, άρθρο 13)

Ο κύριος Δήμαρχος ήταν θετικός στο παραπάνω αίτημά μας και δεσμεύθηκε να το περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να πάρουν την απόφαση και την εφαρμογή του Νόμου.

Επίσης ζητήσαμε να μας διατεθεί μεγαλύτερος χώρος με την απαραίτητη υλικοτεχνική του υποδομή όπως (Η/Υ, εκτυπωτής, κλιματιστικό, γραφείο και καρέκλες, για την καλύτερη οργάνωση τόσο του γραφείου μας όσο και για τις διανομές των τροφίμων προς τις Τρίτεκνες οικογένειες.

Ο δικός μας ο ρόλος σαν Σύλλογος είναι να συνεχίσουμε με συνέπεια να προσπαθούμε, προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή των Τριτέκνων.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος
Κακούλογλου Μαρία

Πληροφορίες για εγγραφές : 6908872275
email:syllogostrionteknon@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας