Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Αργυρό Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Παπαδάτο

Τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη επισκέφτηκε σήμερα, ο Αργυρός Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Παπαδάτος. Ο αθλητής διακρίθηκε στους 22ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που διεξήχθησαν στη Σόφια (26/7 – 4/8/2013) και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία της Ελληνορωμαϊκής πάλης (120κ).
Ο κ. Μεϊμαράκης συνεχάρη τον Αλέξανδρο Παπαδάτο για τη σημαντική αυτή διάκριση, τονίζοντας πως «ο αθλητισμός είναι ένας υγιής τρόπος ζωής, που δείχνει ότι πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο, να μη μας πτοούν ή να μας απογοητεύουν πλήρως οι όποιες δυσκολίες και όσοι ακολουθούν έναν αθλητικό τρόπο ζωής με τους κανόνες που έχει, τα καταφέρνουν στη ζωή».000_0009

000_0009 - Αντίγραφο
Ο Πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε «φωτεινό παράδειγμα» τον Αλέξανδρο Παπαδάτο αλλά και όσους μέσα από τον αθλητισμό δείχνουν την επιμονή τους για ζωή, ενώ επισήμανε ότι κατά την θητεία του ως Υφυπουργός Αθλητισμού είχε ενθαρρύνει την ανάπτυξη του αθλητισμού σε όλες τις κατηγορίες και είχε εγκρίνει και τη δημιουργία της Ομοσπονδίας με την οποία ο αθλητής αγωνίστηκε και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.
Ο Γενικός Αρχηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών κ. Δ. Στεφανίδης και ο προπονητής του Ολυμπιονίκη κ. Ν. Αποστόλου αναφέρθηκαν στο σκληρό αγώνα του Αλέξανδρου Παπαδάτου για την κατάκτηση του μεταλλίου τονίζοντας πως αποτελεί «ελπίδα» για την ελληνική πάλη.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας