Συνάντηση αστυνομικών υπαλλήλων με τον αρχηγό της αστυνομίας

Την Πέμπτη 20-12-2012 και ώρα 10:45, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Προέδρων των Ενώσεών μας και του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Χρήστου, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ,Αντιστράτηγο κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο..
Συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη μας, καθώς και αυτά που έχουν ανακύψει με την δημιουργία Κέντρων Φύλαξης Παράνομων Μεταναστών εντός των εγκαταστάσεων των Τ.Δ.Α. Κομοτηνής και Ξάνθης, αλλά και με την εφαρμογή των σχεδίων «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» και «ΑΣΠΙΔΑ» στην περιοχή του Ν.Έβρου.
Ο κ. Αρχηγός μας δήλωσε πως θα μελετήσει τα υπομνήματα που του κατατέθηκαν και μας διαβεβαίωσε ότι, όπου μπορεί να δώσει λύση θα το πράξει. Επίσης ζήτησε -παρά τα προβλήματα που μας ταλανίζουν ως Οργανισμό και ως χώρα- να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, βάζοντας πλάτη ώστε να σταθούμε όρθιοι για το καλό του κοινωνικού συνόλου .
Του υπενθυμίσαμε ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα όλο αυτό το διάστημα, κατά γενική ομολογία της κοινωνίας, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
Παρότι στην πλάτη μας έχουν φορτώσει πάρα πολλά, εμείς στεκόμαστε ακόμη όρθιοι. Αδιαμφισβήτητα όμως, θα πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη ηθική και υλική στήριξη του Αστυνομικού προσωπικού από πλευράς Ηγεσίας και Πολιτείας, ώστε να μην καταρρεύσουμε …

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Α.Υ.ΡΟΔΟΠΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Σ.Ε.Α.Υ. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

ΤΖΑΤΖΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας