Συμμετοχή του Δήμου Κομοτηνής στη 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA»

Ουσιαστική και γόνιμη ήταν η παρουσία του Δήμου Κομοτηνής στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA 2022» που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου  στο ∆ιεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ο Δήμος Κομοτηνής συμμετείχε στο περίπτερο 15 της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μέσα από την πολύ καλή συνεργασία του Αντιδημάρχου Τουριστικής Ανάπτυξης και Απασχόλησης Πέτρου Ζωγράφου με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Τουρισμού, Θανάση Τσώνη.

Τόσο την πρώτη μέρα που η έκθεση απευθυνόταν σε εμπορικούς επισκέπτες όσο και τις επόμενες ο κ. Ζωγράφου πραγματοποίησε επαφές με επαγγελματίες του τουρισμού και τουριστικούς πράκτορες από γειτονικές χώρες. Επίσης, δόθηκε η ευκαιρία της επικοινωνίας με τους επισκέπτες πολλοί εκ των οποίων γνωρίζουν κι έχουν επισκεφθεί την περιοχή και διατηρούν πολύ όμορφες αναμνήσεις.

Ο κ. Ζωγράφου τόνισε ότι η παρουσία του Δήμου Κομοτηνής ήταν απόλυτα χρήσιμη στην προσπάθεια εξωστρέφειας. «Εργαζόμαστε στην κατεύθυνση του θεματικού τουρισμού, όπως είναι ο πολιτισμικός, ο θρησκευτικός και ο μαθητικός, όπως και της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου. Η φιλοξενία μας στο περίπτερο της περιφέρειας ήταν μια ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τουριστικούς πράκτορες και δυνητικούς επισκέπτες. Ταυτόχρονα, είχαμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε τη διαμόρφωση ενός καλού πλαισίου συνεργασίας με αυτοδιοικητικούς κοντινών δήμων γιατί διακρίνουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε από κοινού τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των περιοχών μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter μας