Στην Ξάνθη ο τρίτος ημιτελικός του 12ο Power On People

Στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε ο τρίτος ημιτελικός του 12ου Power On People του μεγαλύτερου εταιρικού παιχνιδιού για τους εργαζόμενους του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που αποσκοπεί στην ψυχαγωγία και την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων. Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου οι συμμετέχοντες από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη (Δράμα, Ξάνθη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα και άλλες πόλεις) επιδόθηκαν σε διαδραστικά παιχνίδια ομαδικότητας, συνεργασίας και γνώσης, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό με στόχο την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι από 1-3 Νοεμβρίου. 000_0009 - Αντίγραφο

000_0009

Το φετινό Power on People ταξιδεύει στα Τζουμέρκα, την Κοζάνη, το Ωραιόκαστρο, την Ξάνθη, την Αμφίκλεια, την Καλαμπάκα, τον Προφήτη Ηλία της Ρόδου, τη Βυτίνα, το Ηράκλειο Κρήτης, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Το Power on People αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για τους εργαζόμενους του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, να διασκεδάσουν και να μοιραστούν όμορφες εμπειρίες. Μια διοργάνωση που εδώ και 12 χρόνια συμβάλλει σημαντικά στο χτίσιμο και την εξέλιξη της φιλοσοφίας της ΓΕΡΜΑΝΟΣ που τοποθετεί στο επίκεντρο τον πελάτη και την εξυπηρέτησή του, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες επικοινωνίας του μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας