Στην Μαρώνεια η Εθνική Ελλάδος Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο

Στον οικισμό της Μαρώνειας, βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής, 16 Ιουλίου, οι αθλητές και το προπονητικό team της Εθνικής Ελλάδος Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Μαρωνείας – Σαπών κ. Γιάννη Σταυρίδη.
Τα μέλη της Εθνικής Ελλάδος, που βρίσκονται στην Κομοτηνή από τις 4 Ιουλίου, πραγματοποιώντας την προετοιμασίας του για την συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό της Τσεχίας, που θα διεξαχθεί στα τέλη του Ιούλη, έκαναν ένα διάλειμμα από τις αθλητικές τους υποχρεώσεις για να γνωρίσουν τις ομορφιές της Μαρώνειας και να γευτούν τις παραδοσιακές της γεύσεις.
Το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Γιάννης Σταυρίδης, ο οποίος τους καλωσόρισε με θέρμη, ευχόμενος καλή επιτυχία τόσο στο Πανευρωπαϊκό όπου θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα, όσο και στην γενικότερη πορεία της ομάδας, υπογραμμίζοντας επίσης την αξία της διοργάνωσης αντίστοιχων του Διεθνούς Τουρνουά διοργανώσεις στην περιοχή μας, που διαθέτει όπως τόνισε όλα τα εχέγγυα για την διοργάνωση και την φιλοξενία τους.
Παρών επίσης και ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας της Μαρώνειας κ. Θοδωρής Παρίσης, ο οποίος επίσης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους αθλητές αλλά και το προπονητικό team της ομάδας.
Με την σειρά τους τα μέλη της Εθνικής Ελλάδος ευχαρίστησαν τους «οικοδεσπότες» της βραδιάς, προσκαλώντας τους προσωπικά στο τριήμερο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, που ξεκινά αύριο, Τρίτη, 18 Ιουλίου, στην Κομοτηνή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας