Στην κεντρική ετήσια εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κύπρου ο Ε.Στυλιανίδης

ΚαταγραφήΣε κεντρική ετήσια εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κύπρου, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, που τελούσε υπό την αιγίδα του Έλληνα Πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, μίλησε ο Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας και βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και φαβορί για την Προεδρία της Κύπρου στις επερχόμενες εκλογές της 17ης Φεβρουαρίου, κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος, κ. Δημήτρης Συλλούρης, εκπρόσωποι του ΔΗ.ΚΟ. και της Κ.Σ. ΕΔΕΚ, ο Πρόεδρος των αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α., το προεδρείο των Παλιννοστούντων Ποντίων και πλήθος Ελλήνων και Κυπρίων.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Πανεπιστημίου, ο Θρακιώτης πολιτικός μετέφερε τον χαιρετισμό του Έλληνα Πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά και ανέλυσε το ιστορικό της ελληνικής κρίσης, αναδεικνύοντας τα αποτελέσματα του σκληρού αγώνα που έκανε η ελληνική κυβέρνηση τους τελευταίους 6 μήνες.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τη στήριξη όλων και τις ευχές για νίκη στο Νίκο Αναστασιάδη, οριοθετώντας με το λόγο του το νέο κοινό Εθνικό Όραμα Κυπριακού και Ελλαδικού Ελληνισμού.
Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, ανταπέδωσε “στο φίλο του”, όπως χαρακτήρισε τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, τις φιλοφρονήσεις και τις ευχές για επιτυχία της κοινής πορείας στο πλαίσιο της Εθνικής προσπάθειας, αλλά και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Η εκδήλωση έκλεισε με βραβείο της ΝΟ.Δ.Ε. Κύπρου προς το Νίκο Αναστασιάδη, το οποίο του παρέδωσε ο Έλληνας Υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας